Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Πέντε κανόνες για να πουλήσετε ακριβότερα και συντομότερα

spiti-apo-dollariaΗ εμπειρία έχει αποδείξει ότι για να πουληθεί ένα σπίτι γρήγορα και σε καλή τιμή είναι απαραίτητη κάποια προετοιμασία. Ρωτήσαμε και καταλήξαμε σε πέντε   κανόνες που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επένδυσής σας.
Κανόνας Νο 1: Επισκευές για μεγαλύτερες αποδόσεις
Το πιο έξυπνο χρήμα πηγαίνει τώρα  στη  συντήρηση. Αυτό συμβαίνει γιατί ενώ ο αγοραστής  θα εκτιμήσει αξεσουάρ όπως τζακούζι , δεν θα ανεχθεί ένα σπίτι με  απαρχαιωμένες υδραυλικές εγκαταστάσεις  Αν μάλιστα προσπαθήσετε να κρύψετε τα προβλήματα και οι αγοραστές το ανακαλύψουν τότε μπορεί να μπλεχτείτε σε περιπέτειες
Κανόνας αριθ. 2: Προσαρμοστε το σπίτι στις σύγχρονες απαιτήσεις.
Σήμερα οι αγοραστές αναζητούν την ποιότητα.Για παράδειγμα ένα σπίτι με πολλά μικρά δωμάτια  χώρους είναι λιγότερο λειτουργικό απο ένα σπίτι με ενιαίους λειτουργικούς χώρους.Πως το επιτυγχάνετε;. Με ορισμένες έξυπνες παραμβάσεις πχ γκρέμισμα τοίχου.Οι έξυπνες παρεμβάσεις  θα αποζημιώσουν τόσο ως προς το χρόνο όσο και ως προς την τιμή πώλησης.
Κανόνας αριθ. 3: Οικολογικές αναβαθμίσεις μπορεί να εξοικονομήσει μετρητά
Ορισμένες οικολογικές  βελτιώσεις  πριν να πωλήθει το σπίτι  περιορίζουν το κόστος χρήσης και αυτό τους χαλεπούς αυτούς καιρούς δεν περνά απαρατήρητο.
Κανόνας αριθ. 4: πρόσθετος εξοπλισμός
Σήμερα για παράδειγμα που η εγκληματικότητα αυξανεται ένα σπίτι με αντικλεπτικό εξοπλισμό καθισταται πιο ελκυστικό. Το ίδιο ισχύει και για ένα σπίτι με διάφορους αυτοματισμούς. Γενικά το ¨εξυπνο σπίτι" είναι το μέλλον και τουλάχιστον εντυπωσιάζει.
Κανόνας αριθ. 5: Προσαρμόστε το σπίτι στις προσδιαγραφές της γειτονιάς
Εάν και άλλα σπίτια στο τετράγωνο έχουν για παράδειγμα καλής ποιότητας τεντόπανα αντικαταστείστε τα παλιά του δικού σας σπιτιού. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ο αγοραστής πλέον συγκρίνει και κρίνει .Και αυτό στην σημερινή εποχή είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki