Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Καινούργια "φιλετα" στο σφυρι

Τουριστικές κατοικίες που θα πουληθούν σε ιδιώτες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, κτίρια γραφείων και εμπορικές χρήσεις, είναι ορισμένα από τα έργα που θα μπορούσαν να γίνουν στις υπό ανάπτυξη δημόσιες εκτάσεις. Ορισμένα από τα «φιλέτα» που μένουν ανεκμετάλλευτα είναι:

Βάση Γουρνών - Ηράκλειο Κρήτης: Από 738 στρέμματα σε μια περιοχή όπου μπορεί να αξιοποιηθεί τουριστικά, μπορούν να αξιοποιηθούν μετά από διεθνή διαγωνισμό τα 450 στρέμματα. Δυνατή η ανάπτυξη ξενοδοχείων, γραφείων, χώρων ψυχαγωγίας αλλά και επιχειρηματικού πάρκου και πάρκο τουρισμού, πολιτισμού και αθλητισμού.

Ρίο - Αντίρριο: Πρόκειται για την έκταση 270 στρεμμάτων στο πρώην εργοτάξιο της γέφυρας. Θα μπορούσαν να δημιουργηθούν 5άστερο ξενοδοχείο, καταστήματα, γραφεία, μαρίνες.

Πρώην Φωνή της Αμερικής - Ξάνθη: Πρόκειται για ακίνητο 8.000 στρεμμάτων με κτιριακές υποδομές επιφάνειας 25 χιλιάδων τ.μ. όπου βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις των πομπών της πρώην «Φωνής της Αμερικής». Επειδή προστατεύεται από τη συνθήκη Ramsar, στόχος είναι η αξιοποίηση μέσω της ανάδειξης των φυσικών χαρακτηριστικών του, την ανάδειξή του δηλαδή ως μοναδικό εθνικό πάρκο.

Σάμος: Στο Βαθύ της Σάμου διαθέτει 939 στρέμματα, που προσφέρονται για ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικά καταλύματα κ.λπ. Ανάβυσσος: Το κτήμα των Αλυκών, 1.200 στρεμμάτων, θεωρείται το καλύτερο «φιλέτο» της Αττικής και η αξιοποίησή του συναντά τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων.

Επίσης, στα ακίνητα που είχαν προταθεί προς αξιοποίηση πριν από μερικά χρόνια περιλαμβάνονται εκτάσεις στην παραλία Ζαχάρως, 80 στρέμματα στο Πρασονήσι Ρόδου και άλλα οικόπεδα σε Τρίκαλα, Κεφαλλονιά, Κρήτη, Στυλίδα, Θεσσαλονίκη, Μαρούσι, Κέρκυρα, Καβάλα.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki