Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Σπιναλογκα real estate

Μπορεί ένα βιβλίο ή ένα τηλεοπτικό σίριαλ να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά ακινήτων μίας περιοχής; Η διεθνής εμπειρία απαντά καταφατικά αλλά η προοπτική αυτή δεν ήταν πολύ συνηθισμένη στην Ελλάδα. Τώρα όμως ένα σίριαλ , το “Το Νησί”, φαίνεται ότι κέντρισε το ενδιαφέρον κάποιων για την περιοχή περιξ του νησιού της Σπιναλόγκα. Και τι κάνουν; "Τα τηλέφωνα για πληροφορίες έχουν αυξηθεί απο τότε που άρχισε η προβολή του σίριαλ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανατραπούν τα σημερινά δεδομένα στην αγορά.

Αυτό όμως που μπορεί να βελτιωθεί είναι η εκδήλωση του αγοραστικού ενδιαφέροντος" λέει μεσίτης της περιοχής που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ελούντα, της Πλάκα και τυ Αγίου Νικολάου . Ο ίδιος μεσίτης επισημαίνει ότι ουσιαστικά το σίριαλ προβάλλει την περιοχή απο μόνο του δεν μπορεί τουλάχιστον τώρα να ανατρέψει το αρνητικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί:

"Σίγουρα , το ενδιαφέρον έχει αυξηθεί αλλά αυτό δεν σημαίνει και αγορές. Στο μέλλον, οι επιπτώσεις μπορεί να αποδειχθούν θετικές αλλά αν δεν μεταβληθεί το γενικότερο οικονομικό κλίμα θα μείνουμε με το ενδιαφέρον" είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος μεσίτης. Πρέπει να σημειωθεί , ότι ακόμα και η περιοχή της Ελούντα, η οποία θεωρείται ένας απο τους πιο προβεβλημένους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης κτυπήθηκε απο την κρίση και σε σε αυτό συνέβαλλε το γεγονός ότι στους έλληνες πωλητές έχουν προστεθεί και πολλοί ξένοι και κυρίως βρεταννοί.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki