Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Επιτροπή Παρακολούθησης για τα Κοινοτικά κονδύλια

Τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010, θα πραγματοποιηθεί η 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ).
Στην  Επιτροπή θα παρουσιαστεί από τον Ειδικό Γραμματέα για την Ανταγωνιστικότητα  και Πρόεδρο της Επιτροπής  Παρακολούθησης, κ. Εμμ. Πατεράκη, η πρόοδος του προγράμματος, η  Ετήσια Έκθεση του προγράμματος για  το 2009 και τα νέα κριτήρια επιλογής πράξεων. Επίσης, τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης θα ενημερωθούν για τις  ενέργειες δημοσιότητας του προγράμματος και τις διαδικασίες που δρομολογούνται για την αξιολόγησή του.
Αντικείμενο της συνεδρίασης είναι και  η ενημέρωση για το βαθμό ολοκλήρωσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα (ΕΠΑΝ) του Γ’ ΚΠΣ (2000 – 2006) αλλά και για  την Πολιτική Συνοχής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την επόμενη  Προγραμματική Περίοδο 2014 - 2020.
Το  ΕΠΑΝ ΙΙ, που χρηματοδοτείται  από το Ελληνικό Δημόσιο  και το Ευρωπαϊκό  Ταμείο Περιφερειακής  Ανάπτυξης της  Ευρωπαϊκής Ένωσης, καλύπτει 7 τομείς:  Έρευνα και τεχνολογία, Βιομηχανία-Μεταποίηση, Ενέργεια, Τουρισμός, Εμπόριο, Καταναλωτής, Πολιτισμός.
Η συνολική Δημόσια Δαπάνη του ΕΠΑΝ ΙΙ ανέρχεται  στο ποσό των 2,46 δις €, από τα οποία 1,52 € προέρχονται από τις 8 περιφέρειες στόχου 1. Μέχρι σήμερα, έχουν εκχωρηθεί 942 εκ. € στο πρόγραμμα από τις 5 περιφέρειες μεταβατικής στήριξης.
Η ιδιωτική συμμετοχή αναμένεται να φθάσει το 1,5 δις €.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki