Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Σεμινάρια για τον γρίφο

Πληροφορίες, σεμινάρια, αλλά και δύο νέες υπηρεσίες θα παρέχει δωρεάν η ΠΟΜΙΔΑ στα μέλη της κατά την περίοδο υποβολής των φορολογικών δηλώσεων 2015 και εφεξής, προκειμένου να συνδράμει τους ιδιοκτήτες ακινήτων στη σωστή συμπλήρωση των εντύπων και την αποφυγή λαθών. Οι νέες υπηρεσίες αφορούν την ηλεκτρονική υποβολή στο TAXISnet των στοιχείων για τις μισθωτικές συμβάσεις καθώς και την εκτύπωση των «Ταυτοτήτων Πληρωμής»  των φορολογικών υποχρεώσεών τους.

Ειδικότερα:

1. Καθ' όλη τη διάρκεια υποβολής των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος 2015, οι εξειδικευμένοι φοροτεχνικοί της οργάνωσής μας θα δίνουν πληροφορίες για τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος, και ειδικότερα του εντύπου Ε2 και την εκχώρηση ανείσπρακτων μισθωμάτων στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ., η πρόσφατη επαναφορά της οποίας από την αρμόδια Αναπλ. Υπουργό Οικονομικών κα Νάντια Βαλαβάνη, (άρθρο 2 παρ. 3 Ν. 4328/2015, ΦΕΚ Α’ 51/14-05-2015) υπήρξε επίμονο αίτημα και σημαντική επιτυχία της οργάνωσής μας. Ωράριο πληροφοριών:  Πρωινό: Δευτέρα & Τετάρτη 12 – 2 μ.μ. Απογευματινό: Τρίτη & Πέμπτη 5-7 μ.μ.

2. Κατά την περίοδο των φορολογικών δηλώσεων θα διεξαχθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων μας (Σοφοκλέους και Αιόλου 15, 4ος όροφος) διαδοχικά ενημερωτικά φορολογικά σεμινάρια, από τα στελέχη μας, και άλλους ειδικούς του χώρου, στα οποία θα δίνονται οδηγίες και θα επιλύονται όλες οι απορίες των μελών μας. Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, από ώρα 5-8 μ.μ. με εισηγητή τον κ. Ορέστη Σειμένη.

3. Επιπλέον στο απογευματινό ωράριο λειτουργίας των γραφείων μας κάθε Τρίτη και Πέμπτη 5-7 μ.μ. τα μέλη μας που δεν έχουν τη σχετική δυνατότητα, θα μπορούν στο εξής να μας ζητούν την ηλεκτρονική  διαβίβαση στο TAXISnet, των πληροφοριακών στοιχείων των μισθωτικών τους συμβάσεων, αρχικών και τροποποιητικών, καθώς και την εκτύπωση από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων των "Ταυτοτήτων Πληρωμής", που είναι απαραίτητες για την πληρωμή των πάσης φύσεως φορολογικών τους υποχρεώσεων.

4. Όπως πάντοτε, όλες οι πληροφορίες και διευκολύνσεις παρέχονται χωρίς καμιά ιδιαίτερη χρέωση σε όσους είναι ενήμερα μέλη οποιουδήποτε σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ από όλη τη χώρα.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki