Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ρημάζει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Λέσβου

Έφτιαξαν το κέντρο, το εγκαινίασαν, το… διακόσμησαν και του έβαλαν λουκέτο. Ο λόγος για το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης της Σκάλας Καλλονής στη νήσο Λέσβο το οποίο σύμφωνα με τους βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς εγκαινιάστηκε το Δεκέμβριο του 2007, με στόχο να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό η λειτουργία του. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, το εν λόγω Κέντρο, έργο πολυδάπανο, θεμελιωμένο σε κοντινή απόσταση από υγροβιότοπο, παραμένει κλειδωμένο και αναξιοποίητο. Η κατάσταση του εξωτερικού του κτηρίου έχει επιδεινωθεί σημαντικά, καθώς σοβάδες έχουν αρχίσει να πέφτουν, η πινακίδα έχει αφαιρεθεί, τα σημάδια υγρασίας στο πίσω τοίχο είναι εμφανή, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο η υγρασία να έχει ήδη καταστρέψει τμήμα του ακριβού εξοπλισμού.
Το κέντρο  Στεγάζεται σε διώροφο κτήριο συνολικού εμβαδού 420 τ.μ, διαθέτει εκθέματα, πληροφοριακό υλικό, ενυδρείο και γενικό ηλεκτρονικό και μη εξοπλισμό, ενώ έχει διακοσμηθεί ακόμη και ο ξενώνας του.
Τον Νοέμβριο του 2009 υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της νομαρχίας Λέσβου, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του δήμου Καλλονής, χωρίς, και πάλι, να έχουν γίνει συγκεκριμένες ενέργειες για τη λειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki