Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Το παιγνίδι της Αργολίδας

Χοντρό "παιγνίδι" στην αγορά εξοχικής κατοικίας στην Αργολίδα με στόχο τους επώνυμους. Η αγορά που έχει ήδη βασιστεί στους επώνυμους αγοραστές των περιοχών Πόρτο Χέλι και Ναύπλιου αλλά και σε Αγιο Αιμιλιανό, Βερβερόντα , Δορούφι, Σαλάντι, Κόστα και Πετροθάλασσα φαίνεται ότι θα γίνει στο άμεσο μέλλον πεδίο έντονου ανταγωνισμού με μεγάλα επενδυτικά σχέδια.

Η άρχή έγινε με την ανακοίνωση για τη έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του Porto Heli Collection (μεγέθους 3.470.000 τ.μ.), το οποίο θα φιλοξενήσει το πρώτο Amanresort με κατοικίες στην Ευρώπη, παραθαλάσσια υπερπολυτελή εξοχικά, αλλά και γήπεδα γκολφ 18 οπών. Η επένδυση των 300 εκατομμυρίων ευρώ από την εταιρεία Dolphin Capital Ιnvestors αναμένεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2012. Στην καρδιά του συγκροτήματος θα υπάρχουν και υπερπολυτελή εξοχικά προς πώληση. Η αξία τους μάλιστα ξεπερνά τα 10.000 ευρώ ανά τ.μ. Πρόκειται για μεγάλα σπίτια άνω των 100 τ.μ. ενταγμένα στα resorts με μεγάλη έκταση οικοπέδου, σε εξαιρετική τοποθεσία. Οι ιδιοκτήτες τους θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες ποιότητας των resorts. Επίσης θα μπορούν να τα παραχωρούν προς ενοικίαση την περίοδο που θα απουσιάζουν. Στο Ναύπλιο προσφορά σύγχρονων κατοικιών υπάρχει σε συγκρότημα που κατασκευάζεται στην περιοχή Νέο Βυζάντιο από την Αθωνική Τεχνική ΑΤΕ.

Παράλληλα σε άλλες περιοχές έχουν γίνει σημαντικές επενδύσεις σε γη απο μεγάλους ιδώτες επενδυτές που δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε αναπτύξεις εξοχικών κατοικιών όταν το επιτρέψει το οικονομικό περιβάλλον.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki