Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ακίνητα για πλούσιους

Από περισσότερα από 200.000 ευρώ μέχρι 9 εκατομμύρια ευρώ κυμαίνεται η ελάχιστη τιμή που ζητάει το Δημόσιο από τους υποψήφιους αγοραστές των ακινήτων του εκτός Ελλάδας.

Ειδικότερα η ελάχιστα αποδεκτή τιμή (από την υψηλότερη προς τη χαμηλότερη) διαμορφώνεται σε:

-9 εκατομμύρια δολάρια για ακίνητο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, μεταξύ της Πρώτης και της Δεύτερης Λεωφόρου, επί της 305 East 47th Street, πλησίον του κτιρίου των Ηνωμένων Εθνών. Αποτελεί τον δεύτερο όροφο συγκροτήματος γραφείων καλούμενου ως “The 3 Dag Condominium” και έχει συνολική επιφάνεια περίπου 10.663 τετραγωνικά πόδια (959.67 τ.μ.).

- 4,4 εκατ. δολ. για ακίνητο που βρίσκεται σε ένα από τους πιο σημαντικούς δρόμους της αμερικανικής πρωτεύουσας στη Λεωφόρο Massachusetts 2211. Στην περιοχή που χωροθετείται στην συνοικία Kalorama Heights της βορειοδυτικής Washington στεγάζεται παραδοσιακά πληθώρα ξένων διπλωματικών αποστολών. Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο και τρείς ορόφους συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας 8.120 τετραγωνικά πόδια (754 τ.μ. περίπου). Η επιφάνεια του οικοπέδου είναι 2.850 τετραγωνικά πόδια (264 τ.μ.).

-2,4 εκατ. ευρώ για ακίνητο που βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Βελιγραδίου (περιοχή Vracar) κοντά στη Λεωφόρο Aleksandra και την πλατεία Slavija. Η περιοχή περιλαμβάνει κτίρια μικτής χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των γραφείων, οικιστικά κτίρια, καφετέριες / εστιατόρια και πολλές πρεσβείες. Αυτό το μέρος της πόλης είναι αρκετά κοντά στο εμπορικό της κέντρο. Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο, τρεις ορόφους και ένα ρετιρέ, με συνολική επιφάνεια 2.387 τ.μ.

-800.000 ευρώ για ακίνητο που αποτελεί διατηρητέο κτίριο που βρίσκεται σε προνομιακή κατοικημένη περιοχή στην Λιουμπλιάνα, που προστατεύεται από τους κανονισμούς της πολιτιστικής κληρονομιάς. Στη γύρω περιοχή βρίσκονται ένας αριθμός πρεσβειών (των Η.Π.Α. και της Αυστρίας), κυβερνητικά κτίρια, καθώς και πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης και το περίφημο πάρκο Tivoli. Είναι ένα διώροφο κτίριο με υπόγειο και πατάρι, συνολικής επιφανείας 1.237 τ.μ. και ανεξάρτητο χώρο στάθμευσης 20 τ.μ.

-212.500 ευρώ για ακίνητο που βρίσκεται στην περιοχή Hatfield στην πλέον κεντρική λεωφόρο της Πρετόρια στη Stanza Bopape αριθμός 1008, και σε μικρή απόσταση από το Union Building. Το κτιριακό συγκρότημα περιλαμβάνει κτίριο δύο ορόφων συνολικής επιφάνειας 350 τ.μ. και ένα βοηθητικό αυτοτελές κτίσμα συνολικού εμβαδού 50 τ.μ. Η επιφάνεια του οικοπέδου είναι 1.766 τ.μ.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki