Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Το σχεδίο για το Μεταξουργείο

Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης σε ακίνητα της στο Μεταξουργείο θα υλοποιήσει η εταρία Oliaros. Το σχέδιο αφορά ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων, είτε πρόκειται για παλαιά κτίρια είτε για ελεύθερα οικόπεδα τα οποία έχουν ήδη αγορασθεί από την εταιρεία (οι πρώτες αγορές πραγματοποιήθηκαν το 2006) στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πειραιώς, Ιερά Οδό, Κωνσταντινουπόλεως, Αχιλλέως και Δεληγιώργη, συνολικής επιφάνειας 500 στρεμμάτων. Τα ακίνητα θα μετατραπούν κατά κύριο λόγο σε κατοικίες αλλά και γραφεία, ανοικτούς χώρους, εμπορικούς και αποθηκευτικούς, ενώ ο συνολικός σχεδιασμός περιλαμβάνει και 260 υπόγειες θέσεις στάθμευσης.

Η πρώτη φάση του έργου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί στους επόμενους 12 μήνες, εστιάζει στην ενεργειακή και αρχιτεκτονική αναβάθμιση 4 κτιρίων (Κεραμεικού 51, Λεωνίδου 26 και Ιάσονος, Ιάσονος 47, Λεωνίδου 11) της δεκαετίας του '70 για κατοικία, εμπορική ή επαγγελματική δραστηριότητα σε τιμές πώλησης από 2.000 ευρώ/τ.μ. και δεν θα ξεπερνούν τα 3.000 ευρώ.

Η δεύτερη φάση θα αφορά στην ανάπτυξη 8-10 μεμονωμένων κτιρίων που θα προπωλούνται ώστε να δίνεται η δυνατότητα επιλογής και προσαρμογής ενός κτιρίου ή χώρου ανάλογα με τις ανάγκες του αγοραστή.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki