Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ολυμπιακό Χωριό: Εγκατάλειψη, λεηλασία και στο βάθος....

Λεηλατείται και απαξιώνεται το κτίριο του ολυμπιακού χωριού με αποτέλεσμα να παρέμβει και η νομαρχία Αν.Αττικής. Το θέμα συζητήθηκε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Ανατολικής Αττικής, μετά από πρόταση του Αντινομάρχη Χ. Δαμάσκου.Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί εντοπίζεται όπως επισημάνθηκε  με την απαξίωση και καταστροφή του ακινήτου στο Ολυμπιακό Χωριό, γεγονός που δημιουργεί, πέραν των άλλων, κινδύνους για τον κοινωνικό ιστό της πόλης. Στη συζήτηση έλαβαν μέρος πολλοί Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην εικόνα εγκατάλειψης που εμφανίζει το κτίριο που συνεχώς βανδαλίζεται.

Ο Νομάρχης Ανατ. Αττικής Λ. Κουρής αναφέρθηκε στην ανάγκη ανάκλησης όλων των πράξεων οι οποίες οδήγησαν την δημόσια περιουσία στα χέρια επιτηδείων με αδιαφανείς διαδικασίες, τόνισε δε ότι αποτελούν αντικείμενο δικαστικής διερεύνησης.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ανατολικής Αττικής ομόφωνα απεφάσισε:
* να ζητήσει εκ νέου από την Κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα την προώθηση νομοθετικής ρύθμισης για την άμεση ανάκληση όλων των πράξεων που οδήγησαν στην απώλεια δημόσιας περιουσίας
* να απαιτήσει την προστασία του κτιρίου από βανδαλισμούς που πρέπει να αξιοποιηθεί για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού καλύπτοντας πιεστικές ανάγκες (π.χ. σχολική στέγη, κοινωνικές υποδομές κλπ).

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki