Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τα απρόβλεπτα μίας μίσθωσης

Η ενοικίαση ενός σπιτιού δεν είναι πάντα τόσο απλή υπόθεση όπως ακούγεται . Στην πραγματικότητα , μπορεί να υπάρχουν μερικά σημεία τα οποία αν δεν τα προσέξετε να βρεθείτε με πρόσθετους πονοκεφάλους. Μερικά παραδείγματα για τα προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν είναι:

* Ορισμένοι μισθωτές δεν μπορούν να πληρώνουν ενοίκιο τους εγκαίρως - ή καθόλου - αφήνοντας σας να καλύπτετε ακόμα και τους λογαρισμούς ηλεκτρικού, νερού και κοινοχρήστων

* Οι φόροι ιδιοκτησίας αυξάνονται και αυτό περιορίζει τις αποδόσεις .

*Ένας ενοικιαστής να προκαλέσει σημαντικές ζημιές στο σπίτι που η επισκευή τους να απορροφήσει ένα σημαντικό ποσοστό του ενοικίου που έχετε εισπράξει κατα την διάρκεια της μίσθωσης.

* Ο ενοικιαστής να εξαφανιστεί αφήνοντας απλήρωτους όχι μόνο τους λογαριασμούς αλλά και ενοίκια μηνών.

* Ο ενοικιαστής προκαλεί προβλήματα στην πολυκατοικία και οι υπόλοιποι ένοικοι το πιό πιθανό είναι να αναζητήσουν εσας ως ιδιοκτήτη.

* Ο ενοικιαστής δεν συντηρεί κανονικά το σπίτι πχ τα υδραυλικά και αυτό να προκαλέσει προβλήματα σε αλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

* Να ζητήσει να σπάσει νωρίτερα το συμβόλαιο και να αρνείται να δώσει πρόσθετη αποζημίωση.

Επειδή όλα αυτά δεν είναι ιστορίες επιστημονικής φαντασίας αλλά η καθημερινότητα για αυτό η παροχή υπηρεσιών ενός νομικού κατα την σύνταξη των συμβολαίων μπορεί να σας γλυτώσει απο μελλοντικές περιπέτειες. Ενοικίαση σπιτιού σας σε πέντε βήματα

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki