Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Κακοτεχνίες στις εργατικές κατοικίες

Μαζικές διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο των κακοτεχνιών στις εργατικές κατοικίες. Πάτρα, Κως, Καστελόριζο είναι μερικές από τις περιπτώσεις. Το θέμα αυτό επιβεβαιώθηκε στη Βουλή. Το πρόβλημα των κακοτεχνιών στις εργατικές κατοικίες της Λεύκας, είναι υπαρκτό και έχει κληθεί η κατασκευάστρια εταιρία να κάνει τις αναγκαίες παρεμβάσεις τόσο στις κατοικίες όσο και στον περιβάλλοντα χώρο, όπου και εκεί υπάρχουν προβλήματα με την αποχέτευση και το φωτισμό, δεδομένου ότι δεν έχει γίνει η οριστική παραλαβή τους, δήλωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Κουτρουμάνης κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Τσούκαλη. Ο κ. Υφυπουργός παραδέχτηκε ότι το φαινόμενο δεν είναι μοναδικό και ανέφερε ότι παρόμοιες κακοτεχνίες έχουν παρατηρηθεί σε πολλές περιπτώσεις εργατικών κατοικιών.
Ο κ. Τσούκαλης στην παρέμβασή του κάλεσε τον υφυπουργό να σπάσει το «κακοφορμισμένο απόστημα» όπως χαρακτηριστικά είπε, το όποιο σχετίζεται με τις κακοτεχνίες σε πολλές εργατικές κατοικίες της χώρας, όπου είναι βέβαιο ότι εκτός από τους εργολάβους εμπλέκονται δημόσιες υπηρεσίες και δημόσιοι υπάλληλοι.
Παράλληλα κάλεσε το αρμόδιο Υπουργείο να κάνει ελέγχους στις εργατικές κατοικίες Κω, Καστελόριζου, και σε άλλες περιοχές.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki