Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Στις ράγες του προαστιακού επτά νέες αγορές

spiti-leftaΕπτά νέες αγορές κύριας κατοικίας απο το Κορωπί μέχρι το Λαύριο αναδεικνύει η λειτουργία της γραμμής του προαστιακού. Ο νέος άξονας του Προαστιακού θα έχει συνολικό μήκος 31 χιλιομέτρων. Τα τρένα, μετά το Κορωπί θα κάνουν στάσεις στους σταθμούς: Μαρκόπουλο, Καλύβια, Κουβαρά, Κερατέα, Αμφίτροπη, Παλαιομακάριζα Θορικού και σε τρεις σταθμούς εντός του Λαυρίου, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ο τερματικός στον χώρο του λιμανιού. Από τον σιδηροδρομικό σταθμό Κορωπίου έως τη στάση Θορικού, έξω από την πόλη του Λαυρίου, προβλέπεται διπλή σιδηροδρομική γραμμή, ενώ για το υπόλοιπο τμήμα των τριών χιλιομέτρων έως τον τερματικό σταθμό του λιμανιού του Λαυρίου η γραμμή θα είναι μονή και θα διέρχεται μέσα από την πόλη του Λαυρίου.

Η γραμμή θα εξυπηρετείται από σύγχρονα ηλεκτροκίνητα τρένα του προαστιακού σιδηροδρόμου, ενώ ο συνδυασμός της ηλεκτροκίνησης και της συνεχούς συγκολλημένης σιδηροτροχιάς μειώνει δραστικά τα επίπεδα του θορύβου.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς τα δρομολόγια προς Λαύριο θα πραγματοποιούνται μόνο με ηλεκτροκίνητους συρμούς σε πολύ ελκυστικούς χρόνους, γεγονός που θα μειώσει το χρόνο της διαδρομής.

Συγκεκριμένα η απόσταση Σύνταγμα- Λαύριο θα διανύεται σε 50΄ λεπτά, από το Σταθμό Λαρίσης στο Λαύριο σε μία ώρα και από την Κόρινθο στο Λαύριο σε μία ώρα και τριάντα λεπτά.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki