Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Οι κίνδυνοι κρύβουν ευκαιρίες

spiti-me-sxedioΗ κρίση δημιουργεί νέα δεδομένα στην αγορά τα οποία μάλιστα έχουν κρυμμένες πραγματικές ευκαιρίες. Το μέγεθος μάλιστα των ευκαιριών είναι σε άμεση συνάρτηση με το βαθμό κινδύνου. Για παράδειγμα η αγορά απο τα σχέδια μπορεί να σας εξασφαλίσει σημαντικό μικρότερο κόστος. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγνός ότι αυτή την ελληνική πατέντα αρχίζουν πλέον να την εφαρμόζουν αακόμα και στο λαμπερό Μανχάταν.Μάλιστα εφημερίδες των ΗΠΑ έχουν αρχίσει να αφιερώνουν ρεπορτα για την νέα τάση της αγοράς ακινήτων.
Ποιοί κίνδυνοι κρύβονται πίσω απο μία τέτοια κίνηση;
Κίνδυνος πρώτος:Η οικοδομή να μη τελειώσει ποτέ λόγω αδυναμίας του κατασκευαστή
Κίνδυνος δεύτερος:Η οικοδομή σε περίπτωση οικονομικών δυσκολιών του κατασκευαστή να αλλάξει χέρια και να περάσει είτε σε κάποια τράπεζα είτε σε κάποιο τρίτο.Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν αποπερατωθεί κάποια στιγμή τοι έργο να μη ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας
Κίνδυνος τρίτος:Είναι πολύ πιθανό η τράπεζα να είναι απρόθυμη να χορηγήσει στεγαστικό δάνειο ή να το χορηγήσει τμηματικά ανάλογα την πρόοδο των εργασιών γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρείτε ρευστότητα
Κίνδυνος τέταρτος.: Η ποιότητα κατασκευής να είναι κατώτερη των προσδοκιών σας όσο αφορά τους κοινόχρηστους χώρους αλλά και τα άλλα διαμερίσματ αφού δεν είναι δυνατή η δέσμευση του ιδιοκτήτη.
Κίνδυνος πέμπτος:Να υπάρξει επιμήκυνση του χρόνου παράδοσης με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για το πορτοφόλι και τα νεύρα σας.
Το αντίδοτο; Αποφύγετε να είστε ο πρώτος που θα κάνει αγορά στη συγκεκριμένη οικοδομή.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki