Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Λάθη που διώχνουν αγοραστές

Συνήθως, τα περισσότερα άρθρα αφορούν σε πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν θέλετε να πωλήσετε ή να αγοράσετε ένα σπίτι. Λίγα είναι τα ρεπορτάζ για τους πωλητές και ακόμα λιγότερα για τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν προκειμένου να υλοποιήσουν το στόχο τους. Με αυτό κατά νου, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα λάθη που κάνουν οι πωλητές, όταν βάζουν στο σπίτι τους στην αγορά.

Δεν ρωτούν τη γνώμη επαγγελματιών .

Η τιμή, η κατάσταση του σπιτιού και ο τρόπος προβολής του είναι το κλειδί για μια πετυχημένη πώληση. Οι πληροφορίες αυτές είναι κρίσιμες και χρειάζονται έξυπνοι χειρισμοί οι οποίοι είναι συνάρτηση της εμπειρίας ενός επαγγελματία. Ακόμα και δεν θέλετε να συνεργαστείτε προσπαθήστε να επωφεληθείτε από την εμπειρία του.

Μη δεθείτε συναισθηματικά με το ακίνητο.

Το σπίτι σας είναι ταυτισμένο με τις αναμνήσεις σας και αυτό προκαλεί συναισθηματική σύνδεση με αυτό. Αλλά τώρα, πρέπει να αναγνωρίσετε ότι το συναισθηματικό δεσμό σας δεν μπορεί να μεταφερθεί μεταφορά στον αγοραστή. Οι αγοραστές θα έρθουν στο σπίτι σας ελπίζοντας να διαπραγματευτούν την τιμή προς τα κάτω. Θα είναι επιφυλακτικοί. Θα ελέγχξουν όλο το σπίτι. Όταν είστε συναισθηματικά αδέσμευτος σίγουρα θα διαπραγματευτείτε καλύτερα.

Ανοίξτε το σπίτι σας.

Οι αγοραστές θέλουν να ξεσκονίσουν το σπίτι. Βοηθήστε τους με το να το κάνετε πιο εύκολο. Και αυτό μπορεί να γίνει αν έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτό.

Διώξτε τις δυσάρεστες οσμές.

Κατά την επίσκεψη ενός υποψήφιου αγοραστή το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι οι οσμές να έχουν απλωθεί σε όλο το σπίτι. Τι σημαίνει αυτό; Μη μαγειρεύτε ψάρια ή άλλα δύσοσμα τρόφιμα. Και χρησιμοποιήστε αποσμητικό χώρου. Σε γενικές γραμμές, μια ευχάριστη οσμή εκτιμάται… .

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki