Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Οι μύθοι για τις επισκευές

Έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε σε επισκευές στο σπίτι σας πριν ξεκινήσετε να ψάξετε για αγοραστή. Όμως ένα ερώτημα συνεχίζει να γυρνάει στο μυαλό σας: Είναι σωστή κίνηση ; Θα πάρω πίσω τα λεφτά μου. Εμείς προσπαθήσαμε , ρωτώντας μεσίτες και κατασκευαστές ,να δούμε που αρχίζει η αλήθεια και που τελειώνει ο μύθος στο θέμα των επισκευών

Κάθε βελτίωση προσθέτει αξία στο σπίτι σας

Δεν είναι αλήθεια. Κάποια έργα προσθέτουν αξία και κάποια όχι. Για παράδειγμα, η ενοποίησης δύο μικρών υπνοδωματίων για να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο μπορεί να ταιριάζει «γάντι» σε κάποιους υποψήφιους αγοραστές και να απομακρύνει κάποιους άλλους. Ακόμα και οι βελτιώσεις σε κουζίνα και μπάνιο δεν φέρνουν πίσω το σύνολο των χρημάτων που έχετε δαπανήσει.

Αγοράζοντας τα ακριβότερα υλικά προσελκύετε περισσότερους αγοραστές

Η απόφαση αυτή μπορεί να αποδειχθεί μπούμερανγκ. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τα πιο ακριβά πλακάκια στο μπάνιο μπορεί να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας, αλλά οι ψαγμένοι αγοραστές μπορεί να επιλέξουν ένα άλλο σπίτι λόγω …τιμής.

Προσθέτοντας χώρους προσθέτετε πάντα αξία

Ένας καλύτερος τρόπος για να αξιολογηθεί αυτή η φράση είναι να προστεθεί η λέξη" ωφέλιμο". Για παράδειγμα χώροι που δεν είναι λειτουργικοί είναι άχρηστοι. Μεγάλο σαλόνι και μία κρεβατοκάμαρα ,για μία οικογένεια με ένα παιδί .καθιστά το σπίτι αδιάφορο..

Στο εσωτερικό του σπιτιού οι βελτιώσεις είναι καλύτερες από ότι εκτός

Όχι απαραίτητα.Μία απωθητική πρώτη εντύπωση μπορεί να οδηγήσει τον υποψήφιο αγοραστή στην επιθυμία να μη περάσει το κατώφλι για να δει το υπόλοιπο σπίτι.

Η προσθήκη ενός υπνοδωματίου είναι καλύτερη από την προσθήκη ενός μπάνιου

Εξαρτάται. Αν έχετε μόνο ένα υπνοδωμάτιο,  το να διαμορφώσετε και ένα δεύτερο είναι πιθανώς μια σοφή επιλογή. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε ήδη τρία υπνοδωμάτια και μόνο ένα μπάνιο, η επόμενη επένδυσή σας θα πρέπει να είναι πιθανώς σε ένα νέο μπάνιο.

Η βαφή κρύβει ένα πλήθος αμαρτιών

Και τι γίνεται όταν ο αγοραστής διαπιστώσει ότι τον κοροϊδέψατε; Ναι στην βαφή αλλά όχι στην εξαπάτηση…

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki