Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Κατοικία : 6 κινήσεις για να μη μετανοιώσετε

Για να μη μετανοιώσετε απο μία αγορά σπιτιού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτούς τους απλούς κανόνες:

1. Μικρότερο δάνειο και κάτι στην άκρη

Συνήθως, όσο λιγότερο δανείζεστε για την αγορά ενός σπιτιού τόσο καλύτερα είναι. Αυτό συμβαίνει γιατί όσο περισσότερο δανείζεστε για ένα σπίτι, τόσο περισσότερα θα πληρώσετε σε τόκους . Είναι πιο εύκολο να πληρούν τις προϋποθέσεις για μια υποθήκη εάν έχετε μια προκαταβολή. Έχοντας μάλιστα μία αποταμίευση για τις δόσεις 6 μηνών τόσο πιο ήσυχος θα κοιμάστε τα βράδυα.

2. Καθορίστε πόσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά

Πριν βγεις στον πηγαιμό για να αγοράσεις το σπίτι των ονείρων σου, υπολογίστε πόσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, έχοντας κατά νου τις τρέχουσες δαπάνες σας, πόσο θα κοστίσει στους δικούς και να διατηρήσουν το σπίτι και πώς θα εξελιχθούν τα έξοδά σας.

3. Ζυγίζουμε: Ανάγκες Vs Θέλω

Σίγουρα, πολλοί από εμάς θέλουν ένα σπίτι στην πολύ καλύτερη θέση με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Αλλά είναι αυτό που χρειάζεστε; Έτσι, σκεφτείτε τι θα πρέπει να έχετε (π.χ., εύκολη μετακίνηση προς την εργασία), έναντι τι θα θέλατε.

4. Ασφαλής χρηματοδότηση

Έχετε προέγκριση δανείου απο μία τράπεζα; Είστε σίγουρα σε καλύτερη θέση για να ψάξετε για ένα σπίτι.

5. Έρευνα

Κάνετε ενδελεχή έρευνα αγοράς. Γνωρίζοντας την δύναμη της αγοράς και την ιστορία του σπιτιού που σας ενδιαφέρει περισσότερο , τότε σίγουρα βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση.

6.Επιθεωρήστε

Μόλις διαπιστώσετε ότι αυτό είναι το σπίτι που θέλετε να αγοράσετε. Κάντε ένα ενδελεχή τεχνικό και νομικό έλεγχο.Στόχος είναι να μάθετε αν το σπίτι είναι στη κατάσταση που επιθυμείτε απο τεχνικής και νομικής πλευράς.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki