Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Κύμα πωλήσεων σε υποβαθμισμένες περιοχές

Η υποβάθμιση, η εγκληματικότητα, οι συμπλοκές ακραίων στοιχείων με μετανάστες και η οικονομική δυστοκία εμφανίζονται ως κύριοι λόγοι, για τους οποίους ιδιοκτήτες σπιτιών στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, της πλατείας Βικτωρίας, ακόμα και της Κυψέλης, τους τελευταίους μήνες αποφάσισαν να βάλουν πωλητήριο στα σπίτια τους, παρά το γεγονός ότι η αξία του τετραγωνικού μέτρου είναι από τις χαμηλότερες, που μπορεί κανείς να βρει μέσα στα όρια του δήμου της Αθήνας.

Μία περιήγηση στην Αριστοτέλους, την Αγίου Μελετίου, την Πιπίνου, την Αριστομένους, την Αγορακρίτου, την Αλκιβιάδου, την Αλκαμένους, σε δρόμους, δηλαδή, που περιβάλλουν την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι σε πολλές πολυκατοικίες τα πωλητήρια αυξάνονται σε αντίθεση με τα έως πρότινος ενοικιαστήρια, που αφθονούσαν στην περιοχή.

Κάποιοι εκτιμούν πως η ευρύτερη περιοχή μπήκε στο... χρηματιστήριο αξιών ακινήτων μετά τις εξαγγελίες περί ανάπλασης η, τραβώντας το ενδιαφέρον μεγαλοεπιχειρηματιών, που ζητούν να αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί, ακίνητα, τα οποία, αύριο, θα αποτελέσουν φιλέτα γης. Ανεξαρτήτως, ωστόσο, «επιχειρηματικών παιχνιδιών», η ευρύτερη περιοχή πέριξ του Αγ. Παντελεήμονα ξεπουλιέται και όσοι αναζητούν αγοραστές για την περιουσία τους, που υπόκειται σε συνεχή έκπτωση, είναι πραγματικότητα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki