Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ποιά τιμή προτιμάτε;

Θέλετε να πουλήσετε ένα ακίνητο -σπίτι ή οικόπεδο αλλά σε ποιά τιμή; Αυτό είναι ίσως το πιό σημαντικό ερώτημα το οποίο θα πρέπει να απαντήσετε πριν δημοσιοποιήσετε την απόφαση σας αυτή. Το realestatenews.gr προσπάθησε να καταγράψει τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι πωλητές κατά τον καθορισμό των τιμών:

Τιμή με βάση την ανάγκη Τι θέλετε να κάνετε τα χρήματα από την πώληση δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τους αγοραστές ή την αγορά. Έτσι, ο καθορισμός των τιμών με βάση το τι θέλετε προκείμένου να συνταξιοδοτηθείτε, ή να κάνετε μία άλλη αγορά η να ιδρύσετε μία επιχείρηση, κλπ. είναι σχεδόν σίγουρο ότι οδηγεί στην αποτυχία.

Τιμή με βάση το «εγώ» Αν ο γείτονά σας που πούλησε για 200.000 ευρώ το σπίτι του πέρυσι και για αυτό εσείς φέτος θέλετε για το δικό σας 210.000 αυτό δεν σημαίνει τίποτε για τον αγοραστή. Σχεδόν κάθε ιδιοκτήτης σκέφτεται ότι το σπίτι του είναι το καλύτερο στην κατηγορία του , ή τουλάχιστον καλύτερο από οποιοδήποτε από αυτά που πωλούνται ή διατίθενται στην αγορά. Δυστυχώς για τους πωλητές, τη γνώμη τους , δεν ασκεί οποιοδήποτε βάρος σ τους αγοραστές.

Τιμή με βάση την απληστία Ακόμη και αν είναι έχει αποδειχθεί ότι το σπίτι σας πιθανόν να πωλήθει για περίπου 250.000, και εσείς επιμένετε λέτε 275.000 , επειδή «ποτέ δεν ξέρεις, κάποιος θα μπορούσε να έρθει ο οποίος απλώς πρέπει να τις έχει " είναι ΛΑΘΟΣ.. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα πάρει πολύ καιρός για τους ψαγμένους αγοραστές να συνειδητοποιήσουν τις η τιμή σας δεν είναι ρεαλιστική με αποτέλεσμα να μη ασχοληθούν με το ακίνητο.

Η λύση στο να πουλήσετε ευκολότερα και καλύτερα είναι η σωστή τιμή. Αυτό γίνεται με τη χρήση αυτό που ονομάζεται εκτίμηση με βάση επίσημα σταστιστικά στοιχεία που θα εγγυώνται ρεαλιστική προσέγγιση της αγοράς.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki