Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τέσσερα ερωτήματα για την αγορά σπιτιού

Η αγορά ενός σπιτιού είναι μία χαοτική κατάσταση . Για το λόγο αυτό καταρτίσαμε ένα οδηγο απο το Α έως το Ω της διαδικασίας αγοράς. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να καθορίσει την αγορά είναι οι μακροχρόνιοι στόχοι για την πορεία της επαγγελματικής σας δραστηριότητας.. Εδώ είναι πέντε ερωτήσεις στις οποίες πρέπει να δώσετε απαντηση :

1. Τι είδους σπίτι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας;

Έχετε πολλές επιλογές κατά την αγορά ενός ακινήτου : ένα παραδοσιακό σπίτι μίας οικογένειας , μία μαιζονέτα στα προάστεια, ένα διατηρητέο στο κέντρο της πόλης, ένα loft στις καινούργιες γειτονιές , ένα παλιό σπίτι, ένα καινούργιο σπίτι, ένα ρετιρε, ενα σπίτι με καινούργιες εγκαταστάσεις.... , Μπορείτε να καταγράψετε την τιμή αγοράς σε κάθε κατηγορία , και μετά να αποφασίσετε

2. Ποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά έχει το ιδανικό σπίτι σου; Εδώ είναι καλό να έχετε κάποια ευελιξία για θέματα όπως: γειτονιά , το μέγεθος κ.α..

3. Πόσο δάνειο μπορείτε να πάρετε ;

Πριν ξεκινήσετε , είναι σημαντικό να πάρετε μια ιδέα για το πόσο δάνειο η τράπεζα θα ήταν πρόθυμη να σας δώσει . Μπορεί να νομίζετε ότι μπορούν να δώσουν 300.000 , αλλά οι τράπεζες να εγκρίνουν 200.000 , ανάλογα με παράγοντες όπως το πόσο άλλο χρέος έχετε , εισόδημα και πόσο καιρό έχετε στην τρέχουσα εργασία σας .

4. Πόσο σπίτι μπορείτε πραγματικά να αντέξετε οικονομικά ;

Από την άλλη πλευρά , μερικές φορές μια τράπεζα , μπορεί να σας εγκρίνει ένα δάνειο ι περισσότερο από ό, τι πραγματικά θέλετε να πληρώνετε. Πρέπει να λάβετε υπόψη ότι το συνολικό κόστος του σπιτιού , δεν είναι μόνο η μηνιαία πληρωμή τη δόσης .αλλά και οι δαπάνες για τη διατήρηση ή τη βελτίωση του σπιτιού ,.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki