Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τέχνη από τα σκουπίδια του Θερμαϊκού

Καθαρισμό του βυθού του Θερμαϊκού πραγματοποιεί το Γραφείο Νεολαίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης αύριο Σάββατο 12 Ιουνίου στην παραλιακή λεωφόρο (από το Λευκό Πύργο ως το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης).
Ο καθαρισμός του βυθού του Θερμαϊκού πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με τους: Αλιευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης Δυτών Οστρακοαλιέων, Αλιευτικό Σύλλογο Μείζονος Θεσσαλονίκης, Αλιευτικό Σύλλογο Ν. Μηχανιώνας «Ο Ποσειδών» και Αλιευτικό Σύλλογο Αγγελοχωρίου.
Στη δράση θα συμμετάσχουν 40 αλιευτικά σκάφη και δύτες των Αλιευτικών Συλλόγων που θα περισυλλέγουν σκουπίδια και αντικείμενα από το βυθό της παραλιακής, αρχίζοντας στις 10 το πρωί από το ύψος του Μεγάρου Μουσικής και θα συνεχίσουν την περισυλλογή προς το Λευκό Πύργο. Με τη βοήθεια του Πολεμικού Ναυτικού μέσω της Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Ελλάδος, τα αντικείμενα θα μεταφερθούν σε ειδικό βάθρο στο ύψος μεταξύ της αρχής των περιπτέρων του Φεστιβάλ Βιβλίου και του Macedonia Palace, όπου ομάδα καλλιτεχνών του 2ου Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών και σπουδαστών των Τμημάτων Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα δημιουργήσουν ένα γλυπτό από σκουπίδια και αντικείμενα που θα περισυλλέγουν από το βυθό οι δύτες.
Το γλυπτό θα παραμείνει στο σημείο για το διάστημα από 12 έως 18 Ιουνίου 2010, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki