Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Η αντιπυρική προστασία της Πάρνηθας

Εκδήλωση με θέμα την "Αντιπυρική προστασία στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας", διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας, το πρωί της Τρίτης 8 Ιουνίου σε κτήμα στη περιοχή της Βαρυμπόμπης. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι ενέργειες που έχει λάβει ο φορέας για την αντιμετώπιση πιθανόν πυρκαγιών, ιδιαίτερα κατά την αντιπυρική περίοδο, ενώ το "παρών" έδωσε ο δήμαρχος Αχαρνών Παναγιώτης Φωτιάδης, ως αντιπρόεδρος του Φορέα.
Στην εκδήλωση μίλησε ο πρόεδρος του Φορέα Κωνσταντίνος Δημόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχουν γίνει για αποκατάσταση του δρυμού μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2007, ενώ ο δασολόγος Γιώργος Ζαρείφης ανέλυσε το Σχέδιο Αντιπυρικής Προστασίας του Δρυμού για το έτος 2010.
Η Μαρίκα Λάμπρου, Γενική Διευθύντρια του Επιχειρηματικού Τομέα Integrator της SingularLogic, παρουσίασε στο κοινό το πρόγραμμα το οποίο κατασκευάστηκε κατόπιν αιτήματος της Marfin Investment Group και το οποίο αναλαμβάνει να παρέχει πληροφορίες και συντονισμό στις αρχές για την αντιμετώπιση πυρκαγιών.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki