Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καθαρές ακτές

Συστάσεις για την καθαριότητα των κολυμβητικών περιοχών στους δήμους Θερμαϊκού, Μηχανιώνας, Επανομής, Ρεντίνας και Αγίου Γεωργίου Θεσσαλονίκης, κάνει η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, εν όψει της θερινής περιόδου.  Συστήνεται να τηρούν με την απαιτούμενη συχνότητα το πρόγραμμα καθαρισμού του αιγιαλού και της αποκομιδής των απορριμμάτων.

1. Να γίνεται τακτικός έλεγχος των κοινόχρηστων εγκαταστάσεων υγιεινής (κοινόχρηστα αποχωρητήρια, αποδυτήρια, ντουζιέρες, υπαίθριες βρύσες, κάδοι συγκέντρωσης απορριμμάτων). Οι αναφερόμενες εγκαταστάσεις θα πρέπει να συντηρούνται και να διατηρούνται καθαρές.

2. Να υπάρχει συνεχής εποπτεία από πλευράς των αρμόδιων Δήμων ώστε να απομακρύνονται άμεσα οποιεσδήποτε παράνομες δραστηριότητες ιδιωτών στον αιγιαλό που μπορούν να προκαλέσουν ρύπανση (λ.χ. εγκατάσταση και λειτουργία κάθε μορφής κινητών καταστημάτων και παρόμοιων δραστηριοτήτων).

3. Να λαμβάνεται μέριμνα για την αποφυγή εισόδου ζώων στη θάλασσα (λ.χ. αυστηρές συστάσεις στους πολίτες - ιδιοκτήτες ζώων και τοποθέτηση απαγορευτικών πινακίδων).

4. Να οριστεί υπεύθυνος για τον έλεγχο της τήρησης των ανωτέρω, ο οποίος και θα αναφέρει τα όποια προβλήματα προκύπτουν ώστε να ενημερώνονται άμεσα οι αρμόδιοι και να λαμβάνονται μέτρα για την αντιμετώπισή τους.

5. Να γίνεται συνεχής έλεγχος για παράνομη διάθεση λυμάτων ή αποβλήτων.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki