Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Όχι στις αποθήκες

Η Επιτροπή Αγώνα «ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ» συνεδρίασε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009, στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σούδας. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν κάτοικοι, φορείς της ευρύτερης περιοχής καθώς και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, όπου κατέθεσαν τις θέσεις και τις απόψεις τους για το θέμα.
Το κύριο συμπέρασμα που αναδείχτηκε για ακόμη μια φορά ήταν ότι το θέμα της εγκατάστασης αποθηκών υγρών καυσίμων στον κλειστό κόλπο της Σούδας είναι κυρίως πολιτικό εξαιτίας των εξωθεσμικών και πολιτικών παρεμβάσεων που έχουν γίνει μέχρι σήμερα σε όλες τις εμπλεκόμενες, με τις αδειοδοτήσεις υπηρεσίες της διοίκησης προκειμένου να ενδώσουν στα παράλογα και παράνομα αιτήματα της εταιρίας Mamidoil -Jetoil. A.E, καταστρατηγώντας τη βούληση της Τοπικής κοινωνίας.
Επιπλέον τονίστηκε για ακόμη μια φορά ότι η όποια απόφαση του ΣτΕ αφορά μόνον την Μ.Π.Ε και την Άδεια Εγκατάστασης και σε καμία περίπτωση δε δημιουργεί τετελεσμένα για τις υπολειπόμενες αδειοδοτήσεις που χρειάζονται. Επιπρόσθετα επισημάνθηκε ότι :
α) εκκρεμεί στο ΣτΕ προσφυγή κατοίκων της περιοχής για την Άδεια Εγκατάστασης, η εκδίκαση της οποίας έχει ορισθεί στις 28 Μαΐου 2010
β ) Εκκρεμούν και δεν μπορεί να εκδοθούν.
1. Κυκλοφοριακή σύνδεση με την Παλαιά Εθνική Οδό ( Π.Ε.Ο)
2. Κυκλοφοριακή σύνδεση της Π.Ε.Ο με τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης ( Β.Ο.Α.Κ)
3. Άδεια για τα λιμενικά έργα που χρειάζονται στον αιγιαλό.
4. Έγκριση για εργασίες στα όρια του Ναυτικού Οχυρού από το Γ.Ε.Ν
5. Οικοδομική Άδεια από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki