Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Λάρισα: ανακατασκευή του δρόμου προς Καρδίτσα

Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες από τη Νομαρχία Λάρισας οι εργασίες για την ανακατασκευή του δρόμου που συνδέει το Σταυρό Φαρσάλων με τα όρια του Νομού Καρδίτσας.
Χθες ο αρμόδιος αντινομάρχης κ. Γ.Φακής συνοδευόμενος από τον αν.διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας κ. Χ.Λυτροκάπη και τον επιβλέποντα μηχανικό κ. Χ.Μαυρακάνα επισκέφθηκε το δρόμο για να εξετάσει επί τόπου τις παρεμβάσεις που θα γίνουν για τη βελτίωση του.
Ο δρόμος είναι μήκους 2,5 χλμ και η ανακατασκευή του αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής καθώς ενώνει την Επαρχία Φαρσάλων με το Ν. Καρδίτσας κάνοντας πιο εύκολη την πρόσβαση στο γειτονικό νομό.
Ο συγκεκριμένος οδικός άξονας αποτελεί τμήμα πυκνής κυκλοφορίας της Επαρχίας Φαρσάλων και έχει προϋπολογισμό 850.000 ευρώ.
Ο δρόμος που θα ανακατασκευαστεί θα ξεκινά από το Σταυρό Φαρσάλων και θα καταλήγει στα όρια του ν. Καρδίτσας στη θέση «Γεφύρια».
Σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση της Νομαρχίας Λάρισας ο δρόμος σήμερα παρουσιάζει έντονες καθιζήσεις σε όλο του το μήκος και έχει καταστεί επικίνδυνος για τη διέλευση των οχημάτων.
Για να αντιμετωπιστούν καθιζήσεις αλλά και διαβρώσεις θα γίνουν εκσκαφές, επιχώσεις και διαπλατύνσεις ώστε στην τελική του μορφή να έχει πλάτος 10 μέτρων.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki