Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:Νέες αθλητικές αγκαταστάσεις

Σημαντικές παρεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού σε 6 αθλητικές εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ σε τρεις από τους πλέον πολυπληθείς δήμους της, στον Πειραιά, στη Νίκαια και στον Κορυδαλλό ολοκλήρωσε το τελευταίο χρονικό διάστημα η Νομαρχία Πειραιά, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο ενεργά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τα δεκάδες σωματεία και αθλητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Τα έργα των οποίων ο προϋπολογισμός ανήλθε στα 2 περίπου εκ. € με χρηματοδότηση εξ ολοκλήρου από τη Νομαρχία Πειραιά και υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με τους Δήμους της περιοχής μετά την υπογραφή των αναγκαίων προγραμματικών συμβάσεων, εντάσσονται στο συνολικό πρόγραμμα παρεμβάσεων που έχει καταρτίσει η Νομαρχία με στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών στον ευρύτερο Πειραιά και στα νησιά.

Πρόκειται συγκεκριμένα για το ανοικτό γήπεδο ΕΑΚ Κορυδαλλού, το Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Νίκαιας, το κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ Καμινίων Πειραιά, το κλειστό Γυμναστήριο μπάσκετ – βόλεϊ «Π. Σαλπέας» Πειραιά, το γήπεδο ποδοσφαίρου 5χ5 στα Βοτσαλάκια Πειραιά και το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στον Προφήτη Ηλία Πειραιά.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki