Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αλλάζει η όψη της πόλης.

Μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί το πρώτο  δίκτυο ποδηλατοδρόμων της πόλης των Τρικάλων.Ο Δήμος προχωρά  τον ποδηλατόδρομο της οδού Καποδιστρίου ο οποίος έχει ήδη παραχωρηθεί προς χρήση και μέσα στις επόμενες εβδομάδες, πιθανότατα στις αρχές του έτους, θα επεκταθεί και στην οδό Κοραή και στην γέφυρα Γούρνας.
Το δίκτυο θα ολοκληρώνεται με ποδηλατοδρόμο στη Γαριβάλδη και στην Όθωνος.
Παράλληλα τον   Φλεβάρη να ξεκινήσουν οι εργασίες στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου με στόχο να γίνει αυτή πιο προσιτή στους πολίτες.Επίσης την ν ερχόμενη άνοιξη θα ξεκινήσουνς τα έργα πεζοδρόμησης του ενός ρεύματος της οδού Όθωνος.Παρεμβάσεις θα γίνουν και στις συνοικίες της πόλης, ενώ θα «τρέξει» ένα πρόγραμμα ανάπλασης των εισόδων της πόλεως. Περίπου 2 εκ. ευρώ θα διατεθούν για νέα πεζοδρόμια και ποδηλατόδρομο στην οδό Καλαμπάκας, από το ύψος του Carrefur έως το «Δέλτα» και άλλο 1,5 εκ. ευρώ για ανάλογα έργα στην οδό Καρδίτσης. Θα προωθηθεί δε και η παράκαμψη Σωτήρας η οποία είχε «κολλήσει» λόγω έλλειψης χρημάτων.
Είναι πιθανόν να γίνει η δημοπράτηση για το νέο Κολυμβητήριο το οποίο προβλέπεται να κατασκευαστεί στις Καρυές, σε οικόπεδο που έχει παραχωρήσει το ΤΕΦΑΑ. Ο προϋπολογισμός του εκτιμάται στα 7 εκατομμύρια ευρώ .

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki