Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ:Ανάπλαση στη καρδιά της πόλης

Στην ανάπλαση ενός ολόκληρου οικοδομικού τετραγώνου στην περιοχή Μυκονιάτικα, προχώρησε η Δημοτική Αρχή Αγίων Αναργύρων.

Στο συγκεκριμένο τετράγωνο, το οποίο περικλείεται από τις οδούς Ν. Καζαντζάκη, Β. Πενταγώνου, Ανδρονίκου και Κουντουριώτου, βρίσκεται το σύγχρονο κτίριο του 4ου Βρεφονηπιακού Σταθμού, το οποίο λειτούργησε φέτος για πρώτη φορά και εγκαινιάστηκε πριν από λίγες ημέρες.
Η ανάπλαση και τα έργα που έγιναν στην περιοχή αφορούσαν:

* Στην πλήρη ανακατασκευή της παιδικής χαράς με νέα όργανα, παγκάκια, κάδους απορριμμάτων και προστατευτικά για τα παιδιά δάπεδα.
* Στην αναμόρφωση των χώρων γύρω από τον σταθμό, όπου δημιουργήθηκαν πρασιές, φυτεύτηκαν δέντρα και λουλούδια, δημιουργήθηκε υποδομή για πότισμα και μπήκαν νέα φωτιστικά. Ταυτόχρονα τοποθετήθηκαν παγκάκια και κάδοι απορριμμάτων για να εξυπηρετούν κυρίως τους γονείς που περιμένουν να πάρουν τα παιδιά τους από τον σταθμό και όχι μόνο.
* Στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο βρίσκεται και ένα γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ το οποίο επίσης ανακατασκευάστηκε. Συγκεκριμένα έγιναν εργασίες σε όλη την περίφραξη, στον φωτισμό, στις μπασκέτες, βάφτηκε εκ νέου όλο το γήπεδο και ο περιβάλλον χώρος, ενώ τοποθετήθηκαν και νέοι πλαστικοί πάγκοι για τους αθλούμενους.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki