Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Νέα Φιλαδέλφεια:Ληφτινγκ στο Άλσος

Εγκρίθηκε από την Διεύθυνση Δασών Περιφέρειας Αττικής η μελέτη με τίτλο «Προστασία, Διαχείριση και Ανάπλαση Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας», που εκπόνησαν ειδικευμένοι μελετητές, οι οποίοι ανέλαβαν μετά από διαγωνισμό που προκήρυξε  Δήμος, τη σύνταξή της. Το τελικό κείμενο είχε διαμορφωθεί κατόπιν δημόσιας διαβούλευσης με τοπικούς φορείς και κατοίκους της πόλης. Η εξέλιξη αυτή ανοίγει, μετά την τυπική διαδικασία έγκρισης της μελέτης από το Δημοτικό Συμβούλιο, το δρόμο για σειρά συντονισμένων παρεμβάσεων στο Άλσος, βασισμένες σε ολοκληρωμένο και εγκεκριμένο από τους αρμόδιους φορείς σχέδιο δράσης.

Η  προμελέτη είχε τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, αρχικά στις 16 Φεβρουαρίου 2009 σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, αλλά και στις 26 Μαρτίου, όπου οι μελετητές παρουσίασαν με τη βοήθεια πολυμέσων την υφιστάμενη κατάσταση του Άλσους, καθώς και τις βασικές κατευθύνσεις των προτεινόμενων παρεμβάσεων σε αυτό. Είχε ακολουθήσει συζήτηση με τους παραβρισκόμενους εκπροσώπους φορέων και πολίτες, τα συμπεράσματα της οποίας ελήφθησαν υπόψη στο τελικό κείμενο της μελέτης.

Το ύψος του προϋπολογισμού δαπάνης για την υλοποίηση της παραπάνω μελέτης ανέρχεται σε 737.464,54 € και περιλαμβάνει σειρά εργασιών ανάπλασης (χωματουργικές εργασίες, δενδροφυτεύσεις, έργα άρδευσης και διαχείρισης της υπάρχουσας βλάστησης κ.α).

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki