Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Πλειστηριασμοί : Η κοροϊδία συνεχίζεται

Αν θυμάστε πριν μερικούς μήνες, ένας υφυπουργός του υπουργείου Ανάπτυξης άνοιξε το θεμα των πλειστηριασμών στη Βουλή. Ακολούθησαν οι συνήθεις διαψεύσεις. Το θέμα επανήλθε χωρίς αυτή τη φορά να διαψευστεί. Βουλευτές αντέδρασαν . Ο πρωθυπουργός το "πήρε πάνω του". Απο τον Σεπτέμβριο άρχισαν πάλι οι συζητήσεις με τον αρμόδιο υπουργό να δηλώνει ότι θα αρθεί η ασυλία και θα υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις. Η κοινή γνώμη το "κατάπιε". Οι βουλευτές "βουβάθηκαν".

Και τώρα ξετυλίγεται η τελευταία πράξη της "φάρσας". Με τους τροϊκανούς να επιμένουν και το "ηρωϊκό" υπουργείο να ανθίσταται. Χθές λοιπον , "πηγές" του "ηρωϊκού" υπουργείου εμφάνιζαν εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις για τους πλειστηριασμούς των ακινήτων. Η εξέλιξη αυτή , λένε, οφείλεται στην η τρόικα, καθώς οι εκπρόσωποι των δανειστών ζήτησαν την οριζόντια άρση της απαγόρευσης ακόμη και για την κύρια κατοικία. «Όσο υπάρχουν προστατευτικές διατάξεις καλλιεργείται την κουλτούρα της μη πληρωμής των δανείων», φέρεται να ισχυρίστηκε η τρόικα".

Θέλετε να μάθετε την κάτάληξη; Προσπαθήστε να ανακαλύψετε την ταινία "Αμάρτησα για το παιδί μου" για να την μάθετε. Σε κάθε περίπτωση όμως ακόμα και η κοροϊδία έχει κάποια όρια.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki