Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Σε ποιόν ανήκει το οικόπεδο ;

Η εντύπωση που αποκομίζεις διαβάζοντας την συνέντευξη του κ. Παπακωνσταντίνου απο τις Βρυξέλλες  είναι μελαγχολική καθώς οι απαντήσεις του , ουσιαστικά αποκαλύπτουν την πραγματική θέση της χώρας. Σε τρία καίρια ερωτήματα τα οποία καθορίζουν το μέλλον εκατομμυρίων ανθρώπων στην χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη αφού ανατρέπονται ισσοροπίες , κεκτημένα και ο ευρωπαϊκός πολιτισμός της ισότητας και του ουμανισμού ο αντιπρόσωπος της Ελλάδας όχι μόνο ήταν πολιτικά απών αλλά στην πραγματικότητα υποστήριξε θέσεις που οδηγούν τον ευρωπαϊκό νότο στην άκρη της Ευρώπης- εκεί δηλαδή που ανήκεί και γεωγραφικά. Θαυμάστε λοιπον τι απάντησε σε τρία καίρια ερωτήματα:

Ελεγχόμενη Πτώχευση : "δεν αφορά την Ελλάδα αφού ακολουθεί αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε"!!!

Στέρηση Ψήφου : "Η δική μας άποψη είναι θετική σε κάποια θέματα, ώστε να υπάρξει μια πιο σαφής κατεύθυνση αναμόρφωσης ενός συστήματος κυρώσεων, αλλά με όρια και όχι γενικώς και ανεξαιρέτως και ανεξέλεγκτα." !!!

Πάγωμα Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτήσεων :"Έχουμε μια(;) επιφύλαξη για αυτή την πρόταση..." !!!

Ξέρετε τι σημαίνουν τα τρία αυτά θέματα και που οδηγούν; Σε κράτη-ομηρους. Σε Ευρώπη πολλών ταχυτήτων .Στο τέλος του Ευρωπαϊκού οράματος με τους μικρούς να γίνονται υποπόδια των οικονομικά ισχυρών και τους αδύναμους να είναι όχι μόνο φιμωμένοι αλλά κυρίως ανίσχυροι αφού αργά ή γρήγορα -και με την σύμφωνη γνώμη της ελληνικής Κυβέρνησης θα :

στερηθούν την ψήφο και το δικαίωμα του βέτο

βρίσκονται υπο απειλή παγώματος των χρηματοδοτήσεων

απειλούνται απο την "ελεγχόμενη χρεωκοπία"

Και όλα αυτά με τις ευλογίες της ελληνικής αντιπροσωπίας, η οποία τελικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το ρόλο της. Είναι δυνατον να εκχωρούνται θεμελιώδη δικαιώματα της ; Πως είναι δυνατόν να απεμπολεί θεσμοθετημένες διαδικασίες και πως δέχεται να μπούν όλα αυτά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων; Τι δεσμεύσεις έχει δώσει γιατί αν ακολουθείται αυτή η στάση χωρίς να υπαρχουν συμφωνίες τότε θα πρέπει να ανησυχούμε.

Πλέον , κανένας σκεπτόμενος άνθρωπος δεν μπορεί ούτε να οργιστεί. Απλώς μελαγχολεί ενθυμούμενος το περίφημο "Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες" και συλλογάται : σε ποιόν ανήκει πλέον το οικόπεδο;

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki