Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Ενα πολιτικό κείμενο με ποικίλες ερμηνείες

investment2Λάβαμε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση ένα κείμενο αναγνώστη για την σημερινή Ελλάδα. Το δημοσιεύουμε αυτούσιο γιατί όπως προβλημάτισε εμάς πιστεύουμε ότι θα προβληματίσει και εσάς:


"Ήταν μία φορά μία ηλιόλουστη χώρα. Οι άνθρωποι της σχεδόν ευημερούσαν σε μία συνωμοσία σιωπής και ανοχής. Θα μπορούσε να πεί κανείς ότι πληθυσμός και ηγεσία ήξεραν και σιωπούσαν
και ο τόπος αυτός πορεύονταν. Καποια στιμή ήλθε μία μεγάλη κρίση που ταρακούνησε ολόκληρο το κόσμο. Τα απονέρια της έπιασαν και την ηλιόλουστη χώρα αλλά όλοι ήταν αισιόδοξοι γιατί ήξεραν ότι σε αυτή την άκρη της γης τα πράγματα πήγαιναν με τους δικούς τους ρυθμούς και είχαν τους δικούς τους κανόνες. Ήξεραν ότι η μοναδική πιθανότητα να πάει κάτι άσχημα ήταν κάποιος λάθος χειρισμός απο την πολιτική ηγεσία που θα έθετε σε αμφισβήτηση αυτή την ισσοροπία του τρόμου. Και ο λάθος χειρισμός έγινε : απο φιλοδοξία; απο ερασιτεχνισμό; απο μικροπολιτική σκοπιμότητα; απο προσωπικά κίνητρα; Αγνωστο. Το μόνο δεδομένο είναι ότι έγινε . Και δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά αυτοί που τον έκαναν δεν συνειδητοποίησαν ότι είχαν ανοίξει του ασκούς του αιόλου και δεν μπορούσαν πλέον να τους συγκρατήσουν. Το μενού της επόμενης μέρας περιλαμβάνει δυστυχώς μπόλικο διασυρμό, λεονταρισμούς χωρίς αντίκτυσμα και αφανισμό της μεσαίας τάξης  που όχι μόνο ήταν μποστά σε ότι ωραίο και μεγάλο έκανε αυτή η κοινωνία αλλά ήταν και η ραχοκοκαλλιά της όλα αυτλα τα χρόνια της ευημερίας."

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki