Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Η οικονομία στο κόσμο με μία ματιά

Διστακτικότητα επικρατεί  στις διεθνείς αγορές ενώ παραμένει στο επίκεντρο η δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδος και άλλων περιφερειακών χωρών της Ευρωζώνης.
Ο Πρόεδρος του Eurogroup δήλωσε ότι στις 15-16/3 θα αξιολογηθεί η πορεία υλοποίησης των στόχων του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης της Ελλάδος και θα αποφασισθεί εάν απαιτείται λήψη πρόσθετων μέτρων.
Η οικονομία της Ευρωζώνης παρουσίασε οριακή ανάπτυξη το δ΄ τρίμηνο του 2009, με το ΑΕΠ να αυξάνεται σε τριμηνιαία βάση κατά 0,1% (εκτίμηση: 0,3%). Η βιομηχανική παραγωγή στην Ευρωζώνη παρουσίασε μη αναμενόμενη μηνιαία υποχώρηση κατά 1,7% το Δεκέμβριο ενώ αναμενόταν οριακή αύξηση κατά 0,1%.
Στις ΗΠΑ, οι λιανικές πωλήσεις κατέγραψαν τον Ιανουάριο μηνιαία αύξηση 0,5% (εκτίμηση:
0,3%) και οι λιανικές πωλήσεις μη συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 0,6% (εκτίμηση: 0,5%).O δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης του Παν/μίου Michigan διαμορφώθηκε οριακά χαμηλότερα το Φεβρουάριο στις 73,7 μονάδες από 74,4 τον Ιανουάριο (εκτίμηση: 75 μονάδες).
Η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας αύξησε για 2η φορά τον τελευταίο μήνα το απαιτούμενο ποσοστό διακράτησης διαθεσίμων από τις τράπεζες κατά 0,5% με στόχο τη συγκράτηση των πληθωριστικών πιέσεων

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki