Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τα λάθη που πληρώνονται...

Η αγορά ενός σπιτιού είναι αρκετά περίπλοκη , αλλά όταν έλθει η ώρα να πάρετε δάνειο , θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι . Υπάρχουν ορισμένα λάθη που μπορείτε να κάνετε κατά τη διαδικασία λήψης του δανείου.Προσπαθήσαμε να τα εντοπίσουμε και να σας τα παρουσιάσουμε ελπίζωντας ότι θα αποδειχθούν χρήσιμα.

1.Μην επιλέξετε το λάθος δάνειο : Ερευνήστε όλες τις επιλογές. Τοποθετήστε τις στη συνέχεια δίπλα -δίπλα και συγκρίνετε , φροντίζοντας να λάβετε υπόψη τα χειρότερα σενάρια . Να εξετάσετε τα αρχικά επιτόκια , τα μελλοντικά επιτόκια και τις πληρωμές .

2. Μην προεξοφλείτε την έγκριση του δανείου : Είναι πολύ καλύτερα να ξεκινήσετε τις τελεικές διαπραγματεύσεις με την έγκριση στην τσέπη παρά να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Η σιγουριά σας καθιστά πιο ευέλικτους στις διαπραγματεύσεις και κυρίως να έχετε ένα ισχυρό χαρτί απέναντι στον πωλητή για το τελικό ύψος της τιμής.

3. Να μην πάρετε μεγάλο δάνειο : Η υπερβολική πίστωση μπορεί να οδηγήσει σε αδιέξοδο . Ακόμα και αν έχετε πληρώσει τους λογαριασμούς σας εγκαίρως , οι τράπεζες τείνουν να εξετάζουν το σύνολο του δανεισμού σας . Δάνεια αυτοκινήτου και πιστωτικές κάρτες είναι ένας σίγουρος τρόπος να μη εγκριθεί το δάνειο . Αναβάλετε κάθε μεγάλη αγορά μέχρι τη λήψη του δανείου.

4. Μην λέτε ψέματα στην αίτηση του δανείου σας : Υπερβολικό εισόδημά σε μια είναι αδίκημα. Οι τράπεζες σπάνια αντιδρούν δικαστικά , αλλά σε περίπτωση που το διαπιστώσουν αργότερα, θα μπορούν να καταστήσουν το δάνειό σας ληξιπρόθεσμο και απαιτητό .

5. Μην κρύβεστε αν δεν μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας : Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αγνοήσετε τα τηλεφωνήματα και επιστολές από τη τράπεζα όταν είστε πίσω στις πληρωμές σας . Οι τράπεζες έχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή τους . Αλλά δεν μπορείτε να κάνετε καμία κίνηση άμυνας αν δεν έχετε μιλήσει μαζί τους.

6. Μην παραλείψετε μια επιθεώρηση στο σπίτι : Παραλείποντας ένα ενδελεχή έλεγχο μπορεί να κάνετε λάθος αγορά . Μϊα πραγματοτογνωμοσύνη θα αποκαλύψει τυχόν προβλήματα και το κόστος αποκατάστασης. Γι 'αυτό μην πέσετε στο λάθος προκειμένου να εξοικονομήσει 300 - 400 ευρώ να κληθείτε να πληρώσετε στο τέλος πολύ περισσότερα.

7. Αν δεν μπορείτε να έχετε φυσική παρουσία στις διαπραγματεύσεις επιλέξτε σωστά ποιός θα σας εκπροσωπήσει.

8. Μην παραλείψετε να έχετε πολλές προσφορές αν το σπίτι χρειάζεται επισκευές. Ρωτήστε τις δουλειές που έχει κάνει ο εργολάβος . Ρωτήστε παλαιότερους πελάτες του για την συνέπεια του. Συγκεντρώστε στοιχεία και μετά να δώσετε την δουλειά.

9. Μην πληρώνετε μεγάλη προκαταβολή : Εάν ένας πωλητής ζητά περισσότερο από το ένα τρίτο της τιμής ως προκαταβολή , οι πιθανότητες είναι κάτι μη πάει καλά. Στη χειρότερη περίπτωση , μπορείτε να μπείτε στην περιπέτεια του να μη έχει καμία πρόθεση να σας επιστρέψει τα χρήματα αν κάτι δεν πάει καλά.

10. Μην καίτε το στεγαστικό σας : Είναι υπέροχο το συναίσθημα της τελευταίας πληρωμής του δανείου για το σπίτι σας . Πολλοί άνθρωποι μάλιστα καίνε το δανειστικό τους συμβόλαιο. Μη το κάνετε. Αν θέλετε σώνει και καλά να καύσετε κάτι , τότε καύστε το αντίγραφο.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki