Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Η Αγροτική για τη ρύθμιση οφειλών

Η ΑΤΕbank ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο των διατάξεων του ν. 3816/2010 για τις ρυθμίσεις οφειλών επιχειρήσεων και επαγγελματιών προς τα πιστωτικά ιδρύματα, μέχρι τη λήξη του χρόνου υποβολής των αιτήσεων (15/04/2010), υποβλήθηκαν από φυσικά ή νομικά πρόσωπα για υπαγωγή τους στις ρυθμίσεις του νόμου αυτού, 2196 αιτήσεις για ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών, σύμφωνα με το άρθρο 1 και 1303 αιτήσεις για παροχή διευκολύνσεων στην αποπληρωμή ενήμερων οφειλών, σύμφωνα με το άρθρο 2.
Τα συνολικά ποσά των προς διαγραφή τόκων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που θα ρυθμισθούν δεν θα είναι σημαντικά, ενώ για τις ρυθμίσεις ενήμερων οφειλών δεν προβλέπεται διαγραφή ποσών.
Η ΑΤΕbank με απόλυτο σεβασμό στις άρρηκτες σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας με τους πελάτες της αλλά και με γνώμονα το συμφέρον των μετόχων της, και ιδίως του Ελληνικού Δημοσίου (βασικού μετόχου της), υλοποιεί με ευθύνη και ευρύτητα τις πιο πάνω ρυθμίσεις της πολιτείας ώστε και οι πελάτες της να ανακουφιστούν στη δύσκολη οικονομική συγκυρία και η ίδια η Τράπεζα να διευκολυνθεί στη διαχείριση του χαρτοφυλακίου της.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki