Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Συνεργασία ΠΟΜΙΔΑ με Marfin

Δάνεια για ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση κτιρίων, εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, στεγαστικά και επισκευαστικά δάνεια καθώς και καταθετικούς λογαριασμούς με προνομιακούς όρους αποκλειστικά για τα μέλη της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. σε όλη τη χώρα, προβλέπει το πρόγραμμα «ΠΟΜΙΔΑ ΟΙΚΟ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ» που θα υλοποιήσει η Marfin Egnatia Bank μέσω του πανελλήνιου δικτύου καταστημάτων της.

Προηγήθηκε δημόσια προκήρυξη που απηύθυνε η Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. στα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας, μέσω της «Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών», για τη διαμόρφωση τραπεζικών προϊόντων ειδικά για τους ιδιοκτήτες ακινήτων - μέλη της, με ευνοϊκούς όρους και τις ελάχιστες δυνατές γραφειοκρατικές διατυπώσεις.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν τρεις τράπεζες και ύστερα από την αξιολόγηση των προτάσεων, με απόφαση του ΔΣ της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α., η πρόταση της Marfin Egnatia Bank προκρίθηκε ως η πλέον συμφέρουσα. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία μεταξύ της ΠΟΜΙΔΑ και της Marfin Egnatia Bank περιλαμβάνει:

1. Χρηματοδότηση για την υλοποίηση της ενεργειακής και λειτουργικής αναβάθμισης των κτιρίων τους μέσω:

* δανείων για ανέγερση ή αγορά κατοικίας χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και

* δανείων με μειωμένα επιτόκια (έως 0,50%) και αυξημένα όρια χρηματοδότησης για επενδύσεις ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων.

Τα συγκεκριμένα δάνεια μπορούν να συνδυάζονται και με το πρόγραμμα «ΠΟΜΙΔΑ ΟΙΚΟ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ» μέσω του οποίου οι ιδιοκτήτες ακινήτων – μέλη της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. απολαμβάνουν εκπτώσεις έως 15 % στις τιμές σημαντικών προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τη βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς των κτιρίων τους.

2. Χρηματοδότηση για την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μέσω δανείων με προνομιακούς όρους για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων.

3. Δημιουργία καταθετικών λογαριασμών για νέες καταθέσεις όψεως ή προθεσμίας των μελών της ΠΟΜΙΔΑ, με ειδικά αυξημένα επιτόκια που κλιμακώνονται από 1,00% έως και 3,50 % ανάλογα με το ύψος της κατάθεσης.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki