Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τα νέα επιτόκια Πειραιώς, Eurobank

Η μία μετά την άλλη ανακοινώνουν αυξήσεις επιτοκίων οι τράπεζες. Πρόκειται για την Eurobank και την Πειραιώς . Αναλυτικά αυξήσεις των επιτοκίων καταθέσεων και χορηγήσεων ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς . Ειδικότερα, από 29 Απριλίου αυξάνονται τα επιτόκια καταθέσεων έως και 0,35%. Συγκεκριμένα, αυξάνεται το επιτόκιο του Τρεχούμενου Λογαριασμού Cash Manager, του Τρεχούμενου Λογαριασμού Winbank Direct, του Ταμιευτηρίου Πολυτέκνων σε όλες τις κλίμακες καθώς και του Εμπορικού Λογαριασμού, του Πολυμορφικού Λογαριασμού και του Λογαριασμού Αγροτικής Ενίσχυσης σε ορισμένες κλίμακες. Επίσης, αναπροσαρμόζονται τα επιτόκια επιχειρηματικών χορηγήσεων και συγκεκριμένα το βασικό επιτόκιο χορηγήσεων στο 8,90%, το προνομιακό επιτόκιο χορηγήσεων στο 8,50% καθώς και το βασικό επιτόκιο μεσομακροπρόθεσμων χορηγήσεων (ΒΕΜΧ) στο 9,20%. Τέλος, από 3 Ιουνίου 2011 αυξάνονται τα βασικά επιτόκια καταναλωτικής και στεγαστικής πίστης κατά 0,25 μονάδες.

Επίσης σε αύξηση των επιτοκίων δανεισμού και καταθέσεων προχωρά η Eurobank μετά την πρόσφατη αύξηση του παρεμβατικού επιτοκίου της ΕΚΤ. Αναλυτικά, η Eurobank EFG, σε συνέχεια της πρόσφατης αύξησης κατά 0,25 της μονάδος του παρεμβατικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), προχωρεί στην κάτωθι αναπροσαρμογή επιτοκίων:

ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

• Τα επιτόκια των λογαριασμών καταθέσεων, η απόδοση των οποίων συνδέεται με το επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αυξάνονται αυτόματα και ισόποσα κατά 0,25 της μονάδος.

• Τα επιτόκια καταθέσεων του Λογαριασμού Όψεως Επαγγελματιών (Φυσικών Προσώπων) αυξάνονται έως και 0,25 της μονάδος.

ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

• Τα Βασικά επιτόκια χορηγήσεων Μικρών Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών και το Βασικό επιτόκιο Κεφαλαίου Κίνησης Επιχειρηματικής Πίστης αυξάνονται κατά 0,25 της μονάδος.

• Τα βασικά επιτόκια των πιστωτικών καρτών και των καταναλωτικών δανείων αυξάνονται κατά 0,25 της μονάδος.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki