Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Τα "σημάδια " της κρίσης

Ανεργία σε συνδυασμό με την υπερχρέωση είναι ένα εκρηκτικό μίγμα. Εμείς προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε οκτώ σημάδια «προδρόμους» της κρίσης των οικονομικών του νοικοκυριού.

1. Καθυστέρηση πληρωμών

Εάν χάσατε μια πληρωμή επειδή δεν είχατε χρήματα για να στην ώρα, θα πρέπει να επανεκτιμήσετε τον προϋπολογισμό σας.

2. Δεν μπορείτε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας

Κάθε μήνα, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιους από τους λογαριασμούς θα πληρώσετε και ποιους θα αγνοήσετε; Αν ναι, τότε θα πρέπει να αξιολογήσετε και να φτιάξετε προτεραιότητες με το σπίτι στην πρώτη θέση.

3. Κάνετε τις ελάχιστες πληρωμές στις πιστωτικές κάρτες

Πληρώνονται το ελάχιστο ποσό της πιστωτικής κάρτας μπορεί να νομίζετε ότι είστε συνεπής αλλά για τους ειδικούς αυτό «μεταφράζεται» σε οικονομική δυσχέρεια. Αυτό , λένε, μπορεί να σημαίνει ότι έχετε υπερβολικό χρέος ή ότι όλα τα εισοδήματα σας μόλις καλύπτουν τα έξοδά σας.

4. Δεν υπάρχει αποταμίευση έκτακτης ανάγκης

Σκεφτείτε ότι αν και το ιδεατό είναι η αποταμίευση να καλύπτει τα έξοδα ενός χρόνους υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ούτε την τοκοχρεωλυτική δόση ενός μήνα. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Εάν δεν μπορείτε να αποταμιεύσετε έστω και λίγα χρήματα θα πρέπει να αξιολογήσετε σοβαρά το προϋπολογισμό σας.

5. Δεν έχετε τη δυνατότητα συντήρησης

Το σπίτι σας πρέπει να είναι βαμμένο και το πλυντήριο πιάτων σας έσπασε πριν από δύο μήνες. Όμως δεν έχετε χρήματα για να αποκαταστήσετε τις βλάβες . Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

6. Μειωμένα έσοδα

Αν η εκτέλεση του μηνιαίου προϋπολογισμού σας εξαρτάται από την κάθε δεκάρα που κερδίζετε, τότε ακόμα και μια μικρή μείωση των εσόδων μπορεί να είναι μια καταστροφή.

7. Χρήση της πιστωτικής για μετρητά ή προκαταβολές για τους λογαριασμούς

Αυτό αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι οι δαπάνες σας να ξεπερνούν το εισόδημά σας.. Θα πρέπει να θέσετε τον εαυτό σας σε ένα πρόγραμμα διαχείρισης του χρέους.

8 .Είσαι στο όριο

Ένα ή περισσότερα από τα υπόλοιπα πιστωτικών καρτών σας έχει φτάσει ή, ακόμη χειρότερα, πάει πάνω από το όριο. Τότε σταματήστε

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki