Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Καινούργιο ή μεταχειρισμένο;

Όταν θέλετε να αγοράσετε ένα σπίτι, μία από τις πρώτες αποφάσεις είναι αν θα πρέπει να αγοράστεί νέα κατασκευή ή κάποιο ήδη υπάρχον σπίτι. Κάθε επιλογή έχει τα πλεονεκτήματά της, και δεν υπάρχει μία απάντηση που να καλύπτει όλους. Κάποιοι μπορεί να προτιμούν τον εξοπλισμό των νέων και την αρχιτεκτονική τους διαρρύθμιση. Αλλά , μπορεί σε κάποιον άλλον, μπορεί να αρέσει η διαρρύθμιση στο χώρο ή τα ψηλοτάβανα δωμάτια ή ακόμα και η διαμορφωμένη γειτονιά. Σε κάθε περίπτωση η αγορά μία υπάρχουσας κατοικίας προσφέρει πλεονεκτήματα σε σχέση με το νεόκτιστο , πέραν του οικονομικού:

* Η γειτονιά. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν μία ήδη διαμορφωμένη γειτονιά που δεν θα επιφυλάτει εκπλήξεις και για αυτό προτιμούν τα παλιά σπίτια τα οποία σε πολλές περιπτώσεις διατηρούν και τιμές .

* Συντήρηση και επισκευή. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα υπάρχον σπίτι, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια καλή λειτουργία όλων των υποδομών του. Ένας ειδικός μπορεί να κάνει ένα πλήρη τεχνικό έλεγχο του σπιτιού.

* Υπάρχουσες δυνατότητες. Όταν αγοράζετε ένα υπάρχον σπίτι, συνήθως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αγορά των πρόσθετων παροχών.

* Γη. Στα περισσότερα μεταχειρισμένα βρίσκονται σε παλιές γειτονιές με διαμορφωμένες υποδομές.κέντρα του μετρό, τα νέα σπίτια μπορεί να έχουν λιγότερη γη από ό, τι νεότερο ιδιότητες. Γιατί; Λόγω των μεταβολών των χρήσεων γης μοτίβα.

* Τοποθεσία. Οι υφιστάμενες κατοικίες έχουν συχνά καλύτερες και πιο οργανωμένες υποδομές σε συγκοινωνία εκπαίδευση, υγεία αλλά και καταστήματα σε σχέση με τα καινούργι προάστια.

* Η ευκαιρία για ανακατσκευές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αγοραστές μπορεί να προτιμούν ένα παλαιότερο σπίτι σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία που μπορούν να το εκσυγχρονίσουν ή να το διαρρυθμίσουν όπως αυτοί επιθυμούν.

* Τιμή. Σε γενικές γραμμές, τα υπάρχοντα σπίτια είναι λιγότερο ακριβά από τα νέα ακίνητα.

* Ιστορικό. Όταν αγοράζετε ένα υπάρχον σπίτι, ξέρετε πόσο το ακίνητο αλλά και η γειτονιά που βρίσκεται έχει αξιολογηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Την ίδια στιγμή, όπως οι μετοχές και τα ομόλογα, γνωρίζετε ότι τα αποτελέσματα του παρελθόντος δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές επιδόσεις αγορά.

* Φόροι. Ανάλογα με την κατάσταση σας, θα έχετε πιθανόν χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές ιδιοκτησίας.

* Παραδοσιακή διάταξη. Αν σας αρέσει το επίσημο καθιστικό και η κλειστή τραπεζαρία δωμάτια, ένα υπάρχον σπίτι, θα σας ικανοποιήσει πιθανό περισσότερο.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki