Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Εξοχικο στην Αλβανία

Η Αλβανία , μπαίνει στην αγορά εξοχικής κατοικίας. Σύμφωνα με τον υπουργό αναπληρωτή της Αλβανίας για τον τουρισμό, την Αλβανία επισκέφθηκαν 1,2 εκατομμύρια τουρίστες μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου του τρέχοντος έτους, ενώ τα έσοδα από τον τουρισμό αυξήθηκαν κατά 8,5% το πρώτο εξάμηνο του 2011 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

«Η Αλβανία συνδυάζει το χαμηλό κόστος ζωής, την ραγδαία ανάπτυξη των υποδομών και την εντυπωσιακή φυσική ομορφιά, που αποτελούν τα συστατικά που απαιτούνται για το τέλειο τουριστικό προορισμό», είπε."Το ενδιαφέρον από τις διεθνείς αγορές δεύτερης κατοικίας αυξάνεται σταθερά καθώς οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η ευκαιρία α αγοράς είναι τώρα και όχι μετά , όταν οι τιμές θα έχουν αυξηθεί », εξήγησε

Σύμφωνα με στέλεχος του Lalzit Bay Resort & Spa, μία πέντε αστέρων πολυτελή οικιστική ανάπτυξη που βρίσκεται στην Αδριατική ακτή της Αλβανίας, «η Αλβανία θα αναδειχθεί ως τουριστικός προορισμός στην επόμενη πενταετία. . Το "Lalzit Bay θα γίνει ένα από τα πιο επιθυμητά θέρετρα στην Ανατολική Μεσόγειο καθώς και μια ελκυστική και εφικτή επιλογή τρόπου ζωής και επένδυσης για όσους επιθυμούν ένα δεύτερο σπίτι ή περιουσία στο εξωτερικό », πρόσθεσε.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki