Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

ΒΩΒΟΣ: Σε αναμονή

Οι ζημιές μετά από φόρους του Ομίλου ΒΩΒΟΥ κατά το 1ο εξάμηνο του 2010 ανήλθαν σε €28,6 εκατ. σε σύγκριση με ζημιές €6,2 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2009.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ Αναμένοντας τη νομοθετική ρύθμιση για τη διπλή ανάπλαση Βοτανικού - Λεωφόρου Αλεξάνδρας, η διοίκηση της εταιρίας έχει ήδη ξεκινήσει την απαραίτητη προετοιμασία (όπως είναι η επιβεβλημένη σύνταξη της απαιτούμενης οικονομοτεχνικής μελέτης, προσαρμοσμένης στα νέα πολεοδομικά και οικονομικά δεδομένα), προκειμένου να είναι εφικτή η ταχύτερη δυνατή επανέναρξη των εργασιών του εμπορικού κέντρου της εταιρίας στο Βοτανικό μετά την έκδοση της οικοδομικής αδείας, η οποία αναμένεται προς το τέλος του 4ου τριμήνου του 2010.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ - ΠΟΡΟ Η ολοκλήρωση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος στον Πόρο - Γαλατά μαζί με την ανακαίνισηκαι αναβάθμιση της υφισταμένης ξενοδοχειακής μονάδας σε πέντε αστέρων βρίσκονται σε τελικό στάδιο. Η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο της μετατροπής της εν λόγω μονάδας σε θέρετρο ιατρικού τουρισμού (medical resort), ένα θεσμό που προσελκύει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον στην Ευρώπη.

ΚΤΙΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 338 Έχει γίνει άρση της απαλλοτρίωσης για το οικόπεδο επί της Λεωφόρου Κηφισίας 338, ιδιοκτησίας κατά 52,5% των εταιρειών του Ομίλου και έχει ήδη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου και οι νέες χρήσεις γης. Η εταιρεία έχει έλθει σε αρχική συμφωνία με τους λοιπούς οικοπεδούχους και σχεδιάζει την αξιοποίηση του οικοπέδου επιφανείας 1.970,00 τ.μ. με την ανέγερση κτιρίου γραφείων επιφανείας ανωδομής 2.364,00 τ.μ. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του πρώτου τριμήνου του επομένου έτους.

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Εντός του Ιουνίου του 2010 ο Όμιλος υπέγραψε σύμβαση υπεκμίσθωσης για το σύνολο των υπολειπομένων χώρων του κτιρίου επί της Λεωφόρου Συγγρού 340, αντιπροσωπεύοντας σχεδόν 6,300 τ.μ. ενοικιάσιμου χώρου, με ετήσιο μίσθωμα που ανέρχεται σε 1,14 εκατ. ευρώ. Έτσι, το Κτίριο έχει μισθωθεί εξ ολοκλήρου, με ετήσιο μίσθωμα που ανέρχεται σε €3,57 εκατ.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Realestatenews για να λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση.

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki