Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Επτά λάθη που κοστίζουν χρόνο και χρήμα

Σίγουρα η περίοδος αυτή είναι δύσκολη για τους πωλητές . Προσπαθήσαμε ρωτώντας τους ειδικούς να εντοπίσουμε τα πιο συνηθισμένα λάθη των πωλητών και τα παρουσιάζομε ελπίζοντας ότι θα φανούν χρήσιμα.

1. Μη παραλείπετε να παίρνετε υπόψη τα μηνύματα της αγοράς .

Μία λάθος τιμή μπορεί να βγάλει το ακίνητο σας απο την αγορά για πολλούς μήνες. Κάποιοι μεσίτες φουσκώνουν τις τιμές προκειμένου να αναλάβουν το ακίνητο και για αυτό μπορεί να αποδειχθεί κατστροφικό αφού ακόμα και αν ο αγοραστής καταθέσει μία ρεαλιστική προσφορά μπορεί η δουλειά να μη γίνει λόγω υπερβολικών προσδοκιών που σας έχουν δημιουργήσει άλλοι...

2. Μη βάζετε ψηλά τον πήχυ .

Σίγουρα, μπορεί να έχετε αγοράσει το σπίτι σας κατά την περίοδο των υψηλών τιμών αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σήμερα μπορείτε να πιάσετε την τιμή αυτή. Αν θέλετε μία γρήγορη συμφωνία θα πρέπει να προσαρμοστείτε στα δεδομένα που ισχύουν την συγκεκριμένη στιγμή στην αγορά. Για να ορίστε την αξία του ακινήτου σας τις τιμές στις οποίες πωλούνται τα ανταγωνιστικά σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή και μετά αποφασίστε τα πλαίσια στα οποία θα κινηθείτε.

3. Η αναμονή για μια ανάκαμψη της αγοράς μπορεί να κρατήσει πολύ .

Κανείς δεν γνωρίζει πότε οι τιμές κατοικίας θα αρχίσουν να κινούνται ανοδικά και πολύ περισσότερο πότε θα φθάσουν στα επίπεδα 2005-2007.Η αναμονή θα μπορούσε να σας κοστίσει πολύ ακριβά γιατί κανείς δεν γνωρίζει τι του ξημερώνει .

4. Δώστε μία ρεαλιστική εικόνα του σπιτιού.

Το να προβάλλετε μία εικόνα διαφορετική απο την πραγματική το μόνο που κερδίζετε είναι να χάσετε τον υποψήφιο αγοραστή. Μία πραγματική απεικόνιση του όμως δημιουργεί την εικόνα ενός έντιμου διαπραγματευτή και αυτό εκτιμάται ...,

5.Κάνετε τις απαραίτητες επισκευές πριν βγεί το σπίτι στην αγορά

Εάν γνωρίζετε ένα μέρος του δαπέδου της κουζίνας πρέπει να αντικατασταθεί , το κάνετε πριν βγείτε να πουλήσετε το σπίτι . Αφαιρώντας το κόστος αυτών των απαραίτητων επισκευών από τη ζητούμενη τιμή , θα σας κοστίσει πολύ περισσότερο από το να κάνετε οι ίδιοι τις επισκευέςαπλά να πάρει το έργο κάνει τον εαυτό σας .

6. Βεβαιωθείτε ότι ο αγοραστής μπορεί να αντέξει οικονομικά το σπίτι .

Κάθε προσφορά που λαμβάνετε πρέπει να διευκρινίζει ότι ο αγοραστής έχει τα χρήματα ή προέγκριση του δανείου. Μπορεί να ακούσετε μία πολύ προσφορά που να αποδεικτεί αέρας και να χάσετε για χάρη της μία προσφορά απο κάποιον που έχει τα λεφτά.

7. Κάνετε εύκολη την πρόσβαση .

Μη κάνετε δύσκολη την παρουσίαση του σπιτιού σε ενδιαφερόμενους γιατί αυτό θα το πληρώσετε με επιπλέον χρόνο

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki