Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Σπίτι για τον Αυγουστο


Αν θέλετε να νοικιάσετε σπίτι για διακοπές δεν είναι αργα. Αρκεί :

1. Ξεκινήστε αναζήτησή σας Εάν δεν είστε βέβαιοι για το απο πού θα αρχίσετε την αναζήτηση , πρώτος στόχος σας πρέπει να είναι να ξεκαθαρίσετε τον προορισμό και το χρόνο της μίσθωσης . Αφού πήρατε αυτές τις αποφάσεις, οι τοπικοί κτηματομεσίτες μπορεί να βοηθήσουν στην εξεύρεση του σπιτιού.Μπορείτε να ενημερωθείτε επίσης απο τοπικές εφημερίδες και διαδικτυακούς τόπους.

2. Συμβουλευτείτε πολλές πηγές Μιλήστε με όσο το δυνατόν περισσότερους που ξέρουν την περιοχή για να έχετε μία εικόνα όχι μονο για τις τιμές αλλά και για τις πιο βολικές περιοχές..

3. Διαβάστε ολόκληρο το συμβόλαιο Δυστυχώς , οι άνθρωποι είναι συχνά τόσο χαρούμενοι που βρήκαν σπίτι των διακοπών και τόσο ανυπόμονοι για να εγκατασταθούν σε αυτό που προσπερνούν το συμβόλαιο της μίσθωσης. Όμως , το έγγραφο αυτό δεν πρέπει να αγνοηθεί γιατί περιγράφει όλες τις υποχρεώσεις. Για παράδειγμα βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει ποιος πληρώνει για :

* Λογαριασμους κοινής ωφέλειας

* Τηλέφωνο

* Καθαρισμό

* φυσικό αέριο αν υπάρχει

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε τι ισχύει με τα κατοικίδια ζώα . Είναι σημαντικό να αποκτηθεί κατάλογος του τι περιλαμβάνεται στο μίσθωμα. Για παράδειγμα, τα έπιπλα και ποιά ακριβώς

4. Μπορείτε πάντα να διαπραγματευτείτε το τίμημα Σχεδόν κάθε συμφωνία είναι διαπραγματεύσιμη . Αν το ακίνητο δεν είναι κλεισμένο τον προηγούμενο , και το γνωρίζετε, αυτό μπορεί να είναι ένα σημείο πίεσης κατά τη διαπραγμάτευση .

5. Πληρωμές Για το ενοίκιο ο ιδιοκτήτης μπορεί να απαιτήσει ένα μεγάλο ποσό ως εγγύηση . Μην ξεχάσετε τον παράγοντα αυτό στον προϋπολογισμό σας. Επίσης ,επιβάλλεται να γνωρίζετε τη διαδικασία με την οποία η εγγύηση θα επιστραφεί . Πρέπει να είναι καθαρές οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται (π.χ. , το σπίτι, θα πρέπει να είναι καθαρό )

6. Ρωτήστε για τις υπηρεσίες καθαριότητας Μερικά σπίτια έχουν υπηρεσία καθαριότητας που έρχεται την τελευταία ημέρα και το κόστος τοχρεώνουν στον ενοικιαστή. . Άλλου μπορεί οι καθαρίστριες να έρχονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα .

7. Φωτογραφία την ημέρα παραλαβής/παραδοσης Να διασφαλίσετε ότι οποιαδήποτε υπάρχουσα βλάβη είναι τεκμηριωμένη και ότι δεν ευθύνεστε για κάτι που το έχουν κάνει άλλοι. Για την αποδειξη , η φωτογραφία / βιντεοκασέτα κατά την ημέρα που θα φτάσετε είναι απαραίτητη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταγράψει όλες τις προβληματικές περιοχές. Κάνετε το ίδιο για την τελευταία ημέρα .

8. Εχετε το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη; Εχετε πάρει τα κλειδιά και είστε έτοιμοι να απολαύσετε χρόνο των διακοπων σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τηλεφωνο επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη στη περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα πχ που ένας σωλήνας σπάσει

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki