Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Απλές κινήσεις για γρήγορες πωλήσεις

Πότε πουλιέται ένα σπίτι; Μα φυσικά όταν το σπίτι εντυπωσιάσει τον υποψήφιο αγοραστή. Αυτό είναι το κλειδί όχι μόνο για μία γρήγορη πώληση αλλά και για να εξασφαλίσετε γρήγορα την υψηλότερη δυνατή τιμή. Οι πιθανοί αγοραστές δεν είναι αναζητούν απλώς ένα χώρο για να κατοικήσουν. Ψάχνουν ένα σπίτι ώστε να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους. Η προσαρμογή του σπιτιού με τρόπο ώστε, να ανταποκρίνεται σε αυτές τις προσδοκίες καθιστά πιο συναισθηματικά διαλλακτικό τον υποψήφιο αγοραστή και αυτό μπορεί να σημαίνει περισσότερα χρήματα για τον πωλητή. Αν και υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτιώσεων του σπιτιού σε αυτές τις δύσκολα οικονομικά εποχές ο προυπολογισμός είναι εκείνος που θα καθορίσει το εύρος των παρεμβάσεων .

 

Καθαριότητα

Οι πιθανοί αγοραστές θα ήθελαν να αγοράσουν ένα σπίτι με νέες συσκευές, αλλά οι περισσότεροι ιδιοκτήτες είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν να το κάνουν. Αυτό όμως που δεν κοστίζε,ι είναι η καθαρή κουζίνα που θα κρύβει ακόμα και τις ατέλειες που υπάρχουν. Κανείς δεν θέλει να δει λεκέδες από σάλτσα σπαγγέτι, ή σωρούς από ψίχουλα. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι αστράφτει το μπάνιο σας, Ο στόχος σας πρέπει να είναι όλα να φαίνονται καινούργια.

Τάξη

Υπάρχουν δύο μεγάλα προβλήματα με την ακαταστασία. Το ένα είναι ότι αποσπά την προσοχή των αγοραστών από τα χαρακτηριστικά του σπιτιού σας. Το άλλο είναι ότι μικραίνει το σπίτι. Προσωπικό στοιχείο Οι αγοραστές πρέπει να είναι σε θέση να δούν στο σπίτι σας, τον εαυτό τους για το λόγο αυτό , αφαιρέστε όλες τις οικογενειακές φωτογραφίες, τα στοιχεία με τα ονόματα των μελών της οικογένειας επίσης, φροντίστε να βάλετε στην άκρη όλα τα παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο που είναι άκρως ενδεικτικό της σημερινής σας παρουσίας

Απομακρύνετε τις οσμές

Ένα σπίτι με οσμές φαγητου ή μυρωδιές από άλλους χώρους είναι ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ. Υπάρχουν έξυπνα κόλπα για να απελευθερώσετε ένα σπίτι από τις μυρωδιές και να του δώσετε ελκυστικές οσμές πχ κάψιμο βανίλιας ή αρωματικά κεριά, ή ένα γλυκό στο φούρνο.. Τέλος, μην ξεχάσετε να πάρετε έξω τα σκουπίδια.

Ορίστε Δωμάτια

Σιγουρευτείτε ότι κάθε δωμάτιο έχει ένα μοναδικό, καθορισμένο σκοπό. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι κάθε χώρος μέσα σε κάθε δωμάτιο έχει ένα σκοπό, έτσι ώστε οι αγοραστές να δουν πώς θα μεγιστοποιήσουν το όφελος από κάθε τετραγωνικό.

Δάπεδα

Κανείς δεν θέλει να ζει με βρώμικα δάπεδα. Για αυτό προσπαθήστε είτε να αναδείξετε τα δάπεδα είτε να καλύψετε με ένα καλό καθάρισμα τις ατέλειες. Μία λύση είναι και η αλλαγή τους αλλά αυτή κοστίζει

Φωτισμός

Επωφεληθείτε από το φυσικό φως του σπιτιού σας. Ανοίξτε όλες τις κουρτίνες. Προσθήκη συμπληρωματικού φωτισμού είναι χρήσιμη μόνο εκεί , όπου είναι απαραίτητο.

Τοίχοι και οροφές

Οι ρωγμές στους τοίχους ή την οροφή είναι μια κόκκινη σημαία για τους αγοραστές.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki