Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Κατοικια: Έρωτας ή εφιάλτης;

Ένα σπίτι μπορεί να είναι ένας μεγάλος «έρωτας» ή ένας μεγάλος «εφιάλτης». Αυτό εξαρτάται από την πραγματική κατάσταση του σπιτιού και την ενημέρωση που έχετε για αυτή. Για να γνωρίζετε την πραγματικότητα θα πρέπει να εμπιστευτείτε τους ειδικούς που ελέγχουν την νομική , πολεοδομική και τεχνική κατάσταση του ακινήτου. Αντιμετωπίστε τα 10 προβλήματα για να παραμείνει ο έρωτας αιώνιος.

1. Επιχείρημα εξόδου

Ένας ποιοτικός έλεγχος στο σπίτι μπορεί να δώσει σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση του. Το γεγονός αυτό καθιστά τον αγοραστή ή και τον ιδιοκτήτη ενήμερο για τις δαπάνες και τις προτεραιότητες για την αποκατάσταση των προβλημάτων, αλλά και για μία επιβεβλημένη …αποχώρηση.

2. Ασφάλεια

Ένας ενδελεχής έλεγχος μπορεί να ανιχνεύσει και προβλήματα που δεν μπορεί να σας περάσουν από μυαλό. Μούχλα , μονοξείδιο του άνθρακα είναι προβλήματα που δεν μπορείτε να τα ανιχνεύσετε χωρίς την βοήθεια ενός ειδικού.

3. Αποκαλύψτε Παράνομες Προσθήκες ή Εγκαταστάσεις

Μια επιθεώρηση μπορεί να αποκαλύψει αν: δωμάτια, υπόγεια ακόμη και βεράντες είναι νόμιμα ή αν είναι αποτέλεσμα παρεμβάσεων που δεν περιλαμβάνονται στην οικοδομική άδεια και δεν υπάρχουν στα συμβόλαια. Αν ένα σπίτι έχει παράνομες προσθήκες αυτό επηρεάζει την ασφάλιση, τους φόρους, τη χρηστικότητα και πάνω από όλα τη συνολική αξία. Στην ουσία, ένας αγοραστής αγοράζει κάτι που νομικά δεν υπάρχει.

4. Προστασία

Σε κατοικίες που έχουν εγκαταλειφτεί για μεγάλο διάστημα συχνά αναπτύσσονται επικίνδυνα προβλήματα-όπως για παράδειγμα μούχλα- που η αποκατάσταση τους είναι πολύ δαπανηρές. Υπάρχουν και περιπτώσεις που έχει διαπιστωθεί ακόμα και κλοπή υλικών.

5. Διαπραγματευτικό εργαλείο

Ένα καλό εργαλείο για παζάρια είναι η έκθεση των εμπειρογνωμόνων για την κατάσταση του σπιτιού.

6. Πρόβλεψη μελλοντικών δαπανών

Ένας έλεγχος στο σπίτι μπορεί να προσεγγίσει την ηλικία των εγκαταστάσεων και συστημάτων, όπως :υδραυλικά, θέρμανση και ψύξη, καθώς και του εξοπλισμού, όπως πχ θερμοσίφωνες.

7. Καθορίστε το πραγματικό κόστος

Ο έλεγχος στο σπίτι μπορεί να βοηθήσει τους αγοραστές να προσδιορίσουν πόσα επιπλέον χρήματα απαιτούνται για την αποκατάσταση των προβλημάτων και έτσι να έχουν μία πραγματική εικόνα του κόστους επένδυσης.

8. Προστατεύει την επένδυσή σας

Κάθε δαπάνη για την αποκατάσταση των βλαβών στο σπίτι ουσιαστικά είναι προστασία της μεγαλύτερης επένδυσης της …ζωής σας.

9. Αποκαλύψτε τη πραγματικότητα. Οι περισσότεροι άνθρωποι ερωτεύονται ένα σπίτι με βάση: το χρώμα των τοίχων, την τοποθεσία, ή κάτι άλλο επιφανειακό .Είναι εντελώς «τυφλοί», με θέματα που μπορεί να μετατρέψουν το σπίτι των ονείρων τους σε έναν εφιάλτη.

10. Ασφάλιση

Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες δεν θα ασφαλίσουν το σπίτι, αν δεν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki