Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Κατοικία: 7+1 θανάσιμα αμαρτήματα

Εάν σκέφτεστε την πώληση του σπιτιού σας, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που θα πρέπει να εξετάσετε σχετικά με την αξία και την ταχύτητα πώλησης .Κάποια στοιχεία μπορεί να οδηγήσουν τους υποψήφιους σε υποτίμηση της αξίας ή και να τους φοβίσουν. Ποια είναι αυτά;

1. Θέση, θέση, θέση

Το Α και το Ω της αγοράς κατοικίας.

2. Ανακαινίσεις

Εάν το σπίτι σας μοιάζει με ερείπιο , τότε χάσατε. Μία έστω και επιφανειακή ανακαίνιση βοηθά…

3. Υπερβολή

Ένα βάψιμο των τοίχων του σαλονιού σε μαύρο χρώμα, μπορεί να είναι προκλητικά όμορφο για κάποιους αλλά οι περισσότεροι το αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη. Δεν χρειάζεται να προκαλείται με έντονη διακόσμηση. Μία ουδέτερη προσέγγιση είναι σίγουρα αποδεκτή από τους περισσότερους. Άλλωστε αυτό που θέλετε είναι να πουλήσετε και να φύγετε.

4. Η πρώτη εντύπωση

Το πρώτο πράγμα που οι εν δυνάμει αγοραστές θα δουν είναι η είσοδος της πολυκατοικίας και του ακινήτου. Αν η πρώτη εντύπωση είναι αρνητική τον χάσατε. Μία καλοδιατηρημένη εξώπορτα, τακτοποιημένη αλληλογραφία και καθαρός διάδρομος είναι εύκολες και αποδοτικές κινήσεις.

5. Οσμές

Πολλοί άνθρωποι δεν αντέχουν τις οσμές. Για παράδειγμα το τηγανισμένο κρεμμύδι ή την έντονη μυρωδιά των ζώων. Εξετάστε το ενδεχόμενο των αλλεργιών ή και της ευαισθησίας. Αερισμός , αποσμητικά χώρου και καθαριότητα είναι στο σχέδιο «άμεσης επέμβασης».

6. Γειτονιά

Αναποδογυρισμένοι κάδοι απορριμμάτων. Σιδεριές στα παράθυρα. Βρώμικοι τοίχοι και σπασμένα τζάμια. Εσείς θα αγοράζατε; Μοναδικό αντίδοτο; Η τιμή.

7. Η φήμη

Η φήμη μίας γειτονιάς είναι εκείνη που καθορίζει και την τιμή της. Σίγουρα , δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για αυτό. Ίσως η μοναδική παρέμβαση που έχει νόημα είναι να δείξετε δημοσιεύματα για τα σχέδια παρεμβάσεων που προωθούνται.

8. Η ιδιοκτησία

Πολλοί αγοραστές είναι φιλύποπτοι για κάθε σπίτι που βλέπουν. Αυτό που φοβούνται είναι ότι στο τέλος μπορεί να αποδειχθεί μία «μαύρη τρύπα» για τα οικονομικά τους. Για αυτό , θα πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε για να νοιώσουν ασφαλείς. Μη φέρετε για παράδειγμα προσκόμματα στον τεχνικό έλεγχο. Δείξτε του με προθυμία τα έγγραφα και τις αποδείξεις για την συντήρηση και την χρήση του σπιτιού. Η διαφάνεια είναι ένας καλός τρόπος για να το πετύχετε.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki