Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Πέντε λαθη της τελευταίας στιγμής

Μετά από αναζήτηση μηνών βρήκατε το καινούργιο σπίτι. Δώσατε τα χέρια με τον ιδιοκτήτη. Πήρατε την έγκριση για το δάνειο και περιμένετε τα συμβόλαια για την εκταμίευση. Όλα καλά λοιπόν! Ναι,  εκτός και αν κάνετε κάποια λάθη της τελευταίας στιγμής τα οποία μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα.Ποιά είναι αυτά;

1.Μη αφήσετε την διεκπεραίωση σε άλλους.

Αν και έχετε καταλήξει σε συμφωνία με τράπεζες και ιδιοκτήτη μη αφήστε την επιμέλεια της καλής εκτέλεσης των συμφωνιών που έχετε κλείσει σε τρίτους. Μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα και να χρειαστεί άμεσα η παρέμβαση σας. Ακόμα και αν χρειαστεί να φύγετε για μερικές μέρες κρατήστε επαφή με όλους.

2. Αλλαγή θέσεων εργασίας

Μέχρι να υπογράψετε την δανειακή σύμβαση μη κάνετε για κανένα λόγο οποιαδήποτε αλλαγή στην εργασία σας. Μπορεί αυτό να προκαλέσει πρόβλημα με την τράπεζα. Ακόμα αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας καλό είναι να μη πάρετε κάποιο νέο δάνειο στην επιχείρηση σας. Όλα αυτά μπορεί να επηρεάσουν την πιστωτική σας αξιολόγηση.

3. Μη κάνετε μεγάλες αγορές.

Είστε έτοιμος να πάρετε ένα καινούριο σπίτι, οπότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε τη πιστωτική σας κάρτα και να αγοράσετε ένα νέο στεγνωτήριο, πλυντήριο πιάτων και ψυγείο ... ή ίσως, να συνάψετε ένα δάνειο για ένα νέο αυτοκίνητο; Μη το κάνετε γιατί αυτό μπορεί να ανατρέψει την εικόνα που έχει η τράπεζα για την σχέση " χρέος προς έσοδα". Μπορεί δηλαδή την παραμονή της υπογραφής να ζητήσουν κάποια σχετικά στοιχεία και εσείς να μείνετε στον αέρα.

4.Πληρωμή λογαριασμών

Αν είστε έτοιμος να κλείσετε δεν θα θέλατε να καταστρέψετε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας λίγο πριν το δάνειό σας εγκριθεί και εκταμιευτεί. Για αυτό συνεχίστε κανονικά όλες τις πληρωμές σας

5.Άνοιγμα / κλείσιμο πιστωτικών καρτών

Το άνοιγμα των νέων πιστωτικών καρτών ή το κλείσιμο παλαιών λίγο πριν το κλείσιμο για το νέο σπίτι σας θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την πιστωτική θέση σας. Κάντε αυτές τις κινήσεις μέχρι το δάνειο γίνει πραγματικότητα.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki