Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Πουλήστε με το ...ιντερνετ


Όταν μιλάς με τους φίλους και την οικογένεια για την πώληση του σπιτιού σας, πολλοί θα σας πουν ότι για να πωλήσετε το σπίτι σας το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι "να το προβάλλετε στο διαδίκτυο." Μπορεί να έχουν δίκιο. Καθώς πάνω από το 50% των αγοραστών σήμερα κάνουν στο σπίτι τους on-line αναζήτηση. Αλλά τι σημαίνει αυτό; Στην πραγματικότητα το διαδίκτυο είναι ένας απέραντος ωκεανός πληροφοριών. Το σπίτι σας θα είναι "στο διαδίκτυο" αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο να βρεθεί από εκεί ένας αγοραστής . Για αυτό σκεφτείτε ως αγοραστής πως θα αναζητούσατε ένα ακίνητο. Η απάντηση στο ερώτημα αυτό θα είναι ένα καλό πρώτο βήμα που θα αποκαλύψει πώς θα προβάλλετε το σπίτι σας με επιτυχία σε απευθείας σύνδεση. Αφού έχετε εντοπίσει αυτά τα hotspots που θα βοηθήσουν στη παρουσίαση με έναν οπτικά ελκυστικό τρόπο σκεφτείτε τις πιθανές ερωτήσεις  και προχωρήστε :

1. Χρησιμοποιήστε βάσεις δεδομένων

Εάν για παράδειγμα το σπίτι σας εμφανίζεται στην ιστοσελίδα ενός κτηματομεσίτη, είναι πολύ πιθανόν ότι το σπίτι σας θα τοποθετηθεί αυτόματα σε μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων. Ακόμη και οι ιδιώτες πωλητές, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις μηχανές αναζήτησης για να προβάλουν-διαφημίσουν το ακίνητο τους σε σημεία –κλειδιά.

2. Αγοράστε ένα domain name

Είναι μια διαδικτυακή διεύθυνση που δείχνει σε έναν ιστότοπο ή ιστοσελίδα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα domain name γρήγορα. . Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις τεράστιες επισκεψιμότητες των βάσεων δεδομένων των μηχανών αναζήτησης .

3. Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα

Μια ιστοσελίδα δίνει την δυνατότητα να χτίσετε τη διαφήμιση σας online και να απευθύνεστε σε πολύ μεγάλο κοινό. Αυτό μπορεί να γίνει απλά ,ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται από παρόχους υπηρεσιών. Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι μία απλή υπόθεση και δωρεάν αφού εταιρείες παρέχουν ιστοσελίδες πρότυπο .

4.Χρησιμοποιήστε την κοινωνική δικτύωση

Γνωρίζετε ότι ένας εκπληκτικός αριθμός αγοραστών συγκεντρώνει πληροφορίες από την παραπομπή ενός φίλου ενός συγγενή; Μπορείτε να κάνετε on-line χρήση ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης όπως το MySpace, Facebook , ακόμη και Twitter.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki