Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Η σωτήρια λίστα των επενδύσεων σε κατοικία

Τα κορυφαία 10 πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ψάχνετε για την σωστή αγορά είναι:

1. Γειτονιά Η ποιότητα της γειτονιάς, στην οποία θα αγοράσετε θα επηρεάσει τόσο τα χαρακτηριστικά των ενοικιαστών όσο και τις υπεραξίες. Για παράδειγμα , αν αγοράσετε σε μια γειτονιά κοντά σε ένα πανεπιστήμιο , οι πιθανότητες είναι οι πιθανοι ενοικιαστές , να πρέπει κατά κύριο λόγο φοιτητές και ότι θα αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο να παραμείνει κενό το διαμέρισμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

2. Φόροι περιουσίας Οι φόροι ιδιοκτησίας σας αφαιρούν εισόδημα για αυτό πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση σκεφτείτε το φορολογικό κόστος.

3. Σχολεία Οι μισθωτές σας μπορεί να είναι νέες οικογένειες με μικρά παιδιά ή να σχεδιάζουν να αποκτήσουν παιδιά , οπότε θα χρειαστούν ένα αξιοπρεπές σχολείο. Όταν έχετε βρει ένα καλό ακίνητο κοντά σε ένα σχολείο , θα πρέπει να ελέγχετε την ποιότητα του σχολείου καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την αξία της επένδυσής σας .

4. Έγκλημα Κανείς δεν θέλει να ζει δίπλα σε ένα σημείο γνωστό για την εγκληματική δραστηριότητα .

5. Θέσεις εργασίας Τοποθεσίες με τις αυξανόμενες δυνατότητες απασχόλησης τείνουν να προσελκύουν περισσότερους ανθρώπους - που θα σημαίνει περισσότερη ενοικιαστές .

6. Ανέσεις Ελέγξτε τις δυνατότητες γειτονιάς για πάρκα , εμπορικά κέντρα, γυμναστήρια , τους κινηματογράφους, μέσα μαζικής μεταφοράς και όλα τα άλλα προνόμια που θα προσελκύσουν ενοικιαστές.

7. Άδειες οικοδομής και η μελλοντική ανάπτυξη Τα σχέδια για την περιοχή μπορεί να αποδειχθούν χρυσάφι για την αξία του ακινήτου αλλά και να αποθαρύνουν μελλοντικούς αγοραστές. Για αυτό συγκεντρώστε πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδια στην περιοχή.

8. Κενά σπίτια Αν υπάρχει ένα ασυνήθιστα υψηλό ποσοστό κενών σπιτιών τότε επιβάλλεται να ψάξετε περισσότερο για το τι συμβαίνει στην γιετονιά. Μπορεί αυτό να είναι τυχαίο αλλά μπορεί να είναι σημάδι υποβάθμισης.

9. Μισθώματα Το ύψος του μσθώματος είναι το σημάδι για την εμπορικότητα της περιοχής .

10. Φυσικές Καταστροφές Αν η περιοχή έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν προβλήματα απο φυσικές καταστροφές πχ πλημμύρες ή σεισμούς αυτό μπορεί να επηρεάσει τόσο την πορεία των τιμών αγοράς όσο και των μισθωμά των.

  • Ακίνητα Τραπεζών

Τα Ακίνητα στη Ζωή μας

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki