Real Estate News NETWORKSOCIALOPINION.GR | INVESTNEWS.GR | PARATIRITIS.GR | PREMIUM.PARATIRITIS.GR

Άρχισε η καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης

Μετά την ολοκλήρωση των διοικητικών ελέγχων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ των συμπληρωματικών παραστατικών που προσκόμισαν οι δικαιούχοι μέχρι 10.9.2010 έγινε καταβολή χρηματικής προκαταβολής ύψους 70% της Εξισωτικής Αποζημίωσης του 2009 ύψους 17,12 εκ € σε επί πλέον 11.954 δικαιούχους. Η καταβολή των εξισωτικών αποζημιώσεων ύψους 150 εκ € ετησίως θα καταβάλλεται μόνο από εθνικούς πόρους που εξευρέθηκαν.
Η καταβολή γίνεται σε όσους δικαιούχους έχουν υποβάλλει όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά δια μέσου των ΕΑΣ και πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο μέτρο. Η άμεση καταβολή της χρηματικής προκαταβολής γίνεται ώστε αυτή την εποχή οι κτηνοτρόφοι που αποτελούν την πλειοψηφία των δικαιούχων της εξισωτικής αποζημίωσης να διευκολυνθούν στην έγκαιρη αγορά ζωοτροφών σε καλύτερες τιμές.
Για τους δικαιούχους το νομού Ρεθύμνου για τους οποίους υπήρξε καθυστέρηση στην συγκέντρωση και υποβολή των συμπληρωματικών δικαιολογητικών (ΕΑΣ Μυλοποτάμου), καθώς και άλλους μεμονωμένους δικαιούχους δίνεται η δυνατότητα προσκόμισης των δικαιολογητικών μέχρι 22/9/2010 προκειμένου να συμπεριληφθούν στην τελευταία πληρωμή που θα γίνει στο τέλος της επομένης εβδομάδας.

pomidaani

nomisma_140x60
baner-pontiki